Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in Brabant? Zoek niet verder.

Een bedrijfsdag organiseren kost tijd, geld en vaak een hoop moeite. Allereerst moet u een perfecte evenementenlocatie vinden waar de bedrijfsdag plaats kan vinden. Bij More-Itz bent u hiervoor op het juiste adres. Onze mondaine après skihut is gelegen op een toplocatie, aan het natuurpark de Biesbosch. U kijkt uit op rivier de Amer en op de grootste binnen jachthaven van Europa. Wij bieden ontzettend veel beleving. Onze event locatie is absoluut het bezoeken waard. Of het nu is voor een jaarlijks kerstfeest of een jubileum, onze evenementenlocatie kunt u huren voor de perfecte personeelsdag. Wij beschikken over zowel binnen- als buitenruimtes waar u tot 500 personen kunt ontvangen. De meeste bedrijfsfeesten zijn tussen de 40 en 220 persoen en daar zijn wij perfect voor toegerust. More-Itz is erg centraal gelegen en daardoor goed bereikbaar. Bovendien zijn wij van alle gemakken voorzien en hoeft u nergens over na te denken. Een bedrijfsdag organiseren was nog nooit zo gemakkelijk. Wij beschikken hiervoor over alle benodigdheden; van DJ's en lekker eten tot aankleding op alle niveaus.

Bel: 0162682758Reserveren

More-Itz is de perfecte evenementenlocatie in Brabant

Bedrijfsfeest bij More-Itz

Onze prachtige locatie leent zich ook uitstekend voor een vergadering of een afdelingsuitje. Bent u op zoek naar een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie? Dan kunt u bij More-Itz terecht. De vergaderruimtes/evenementenruimtes hebben aan drie kanten uitkijk op het water en het indrukwekkende natuurgebied van de Biesbosch. U ziet de meest prachtige jachten liggen in een van de grootste jachthavens van Europa. Dankzij deze inspirerende meeting locatie wordt vergaderen een stuk leuker en kunt u in een prettige sfeer brainstormen en overleggen. Het interieur is geïnspireerd op Zwitserse skichalets en er is veel gebruik gemaakt van hout. U voelt direct de alpine sfeer bij binnenkomst.

Bij ons kunt u terecht voor de ideale meeting locatie. Wij beschikken over diverse ruimtes in drie formaten. Een kleine ruimte, welke ideaal is voor een groep tot 16 personen. De middel ruimte is geschikt tot 40 personen en in de grootse ruimte kunt u tot 95 personen ontvangen. De keuze is aan u welke ruimte geschikt is voor uw zakelijke bijeenkomst. Uiteraard denken wij graag met u mee. Onze ruimtes beschikken over beamers, projectoren en geluidsinstallaties. Wij hebben alles in huis wat nodig is om een succesvolle vergadering te kunnen beleggen. Aan de vergaderruimtes grenst een mooi afgezonderd terras dat overdekt is en voorzien van heaters. Hier kunt u na afloop van de vergadering een diner, BBQ, walking diner of lopend buffet organiseren. Een betere locatie voor een meeting of seminar kunt u zich niet wensen.

More-Itz is de perfecte locatie voor een heidag

Een heidag wordt vaak georganiseerd op een unieke en inspirerende locatie. Onze locatie is hiervoor uitermate geschikt. U kunt bijvoorbeeld vergaderen in een van onze geweldige vergaderruimtes met uitzicht op het water. Een heisessie op onze rustgevende locatie zal een positief effect hebben op het resultaat ervan, zeker omdat een andere omgeving vaak tot andere inzichten leidt. Na afloop van de vergadering kunt u zelfs een wandeltocht maken in de Biesbosch of een kookworkshop volgen. Bij ons is veel, zo niet alles mogelijk. We maken graag met u een programma op maat waarbij we rekening houden met een lunch of diner, zodat u het maximale uit de heisessie haalt.

Evenementenlocatie More-Itz Brabant

Locatie & bereikbaarheid

More-Itz is centraal gelegen en erg goed bereikbaar. Vanuit steden als Rotterdam, Dordrecht, Breda, Tilburg, Waalwijk, Gorinchem, Utrecht, Eindhoven en Den Bosch bereikt u ons binnen 20 à 40 minuten rijden. Zelfs vanuit Antwerpen, voor veel Benelux partijen, zijn wij qua bereikbaarheid de ideale locatie voor een meeting. Onze toplocatie is gelegen aan het water in de fraaie natuur van de Biesbosch. Wij vernemen graag al uw wensen en helpen u graag met het organiseren van uw personeelsdag, heisessie of meeting.

Bel: 0162682758Reserveren

Laatste update: 24 oktober 2022

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Zakelijk | Bedrijfsuitje Rotterdam | Zakelijk kerstdiner | Herfstuitjes