Feestlocatie in de buurt van Breda

Bent u op zoek naar een mooie feestlocatie in de buurt van Breda? Zoek dan niet verder dan More-Itz. Onze bijzondere feestlocatie is geschikt voor de viering van een 25-jarig huwelijk, jubileum, bijzondere verjaardag, vrijgezellenfeest of familiereünie. Tijdens het feest wordt er goed voor u gezorgd in de vorm van heerlijke versnaperingen, waardoor het zeker een geslaagd feest wordt. Wilt u een feestlocatie boeken? Doe dat dat meteen.

Check voor beschikbaarheid

Top locatie vlakbij Breda

Wij zijn gelegen aan het water wat voor een prachtig uitzicht zorgt. Naast ons ligt de grootste binnen jachthaven van Europa. U zal versteld staan van de boten die in deze haven te vinden zijn. Ook is ons pand volledig in Zwitserse stijl gebouwd en ingericht. Dit ziet u aan de stoere kroonluchters van geweien en het vele hout in ons pand. Alles om het u naar de zin te maken.

Unieke locatie voor een themafeest

Het maakt niet uit wat er gevierd moet worden, More-Itz biedt alle mogelijkheden aan. Of het nou gaat om een verjaardag, huwelijksfeest of een feestje met de zaak, alles kan. Ook het geven van een thema feest is mogelijk. Het is ons doel om voor een onvergetelijk feest te zorgen. Wij bepalen samen met u welke ruimtes geschikt zijn voor uw feest en hoe de ruimtes ingericht moeten worden. Ook de aankleding kunt u volledig aan ons overlaten.

Goed bereikbare locatie

Omdat onze locatie centraal gelegen is tussen een aantal provincies, is More-Itz altijd goed bereikbaar voor iedereen. Komt u met de auto? Dan is de gemiddelde aanrijroute ongeveer 20-40 minuten. Ook onze Zuiderburen kunnen ons goed bereiken om lekker te feesten. Zoals gezegd hebben we voldoende parkeerplaatsen om alle auto’s kwijt te kunnen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen