Status COVID-19: Meer informatie, klik hier.

Feestlocatie in de buurt van Breda

Bent u op zoek naar een mooie feestlocatie in de buurt van Breda? Zoek dan niet verder dan More-Itz. Onze bijzondere feestlocatie is geschikt voor de viering van een 25-jarig huwelijk, jubileum, bijzondere verjaardag, vrijgezellenfeest of familiereünie. Tijdens het feest wordt er goed voor u gezorgd in de vorm van heerlijke versnaperingen, waardoor het zeker een geslaagd feest wordt. Wilt u een feestlocatie boeken? Doe dat dat meteen.


Check voor beschikbaarheid

Top locatie vlakbij Breda

Wij zijn gelegen aan het water wat voor een prachtig uitzicht zorgt. Naast ons ligt de grootste binnen jachthaven van Europa. U zal versteld staan van de boten die in deze haven te vinden zijn. Ook is ons pand volledig in Zwitserse stijl gebouwd en ingericht. Dit ziet u aan de stoere kroonluchters van geweien en het vele hout in ons pand. Alles om het u naar de zin te maken.

feestlocatie Drimmelen
feestruimte Drimmelen

Bijzondere feestlocatie

Al het bovenstaande maakt van More-Itz een supermooie en geschikte locatie voor het geven van een goed feest. Door het mooie uitzicht, kijkt u uw ogen uit en geniet u van de prachtige natuur. Al onze ruimtes zijn geschikt voor ongeveer 200 man en het is mogelijk om van een privé terras gebruik te maken. Verwacht u dat de gasten honger zullen krijgen? Dan is het mogelijk om hapjes te laten komen. Door de aanwezigheid van voldoende bier en wijn, weet u zeker dat het een geslaagd feest zal worden. Ook hebben we een mooie buitenbar waar onze chef een heerlijk diner voor u kan bereiden. Dit zorgt ervoor dat uw feest een groot succes wordt.

Neem vrijblijvend contact op

feestruimte Drimmelen

Unieke locatie voor een themafeest

Het maakt niet uit wat er gevierd moet worden, More-Itz biedt alle mogelijkheden aan. Of het nou gaat om een verjaardag, huwelijksfeest of een feestje met de zaak, alles kan. Ook het geven van een thema feest is mogelijk. Het is ons doel om voor een onvergetelijk feest te zorgen. Wij bepalen samen met u welke ruimtes geschikt zijn voor uw feest en hoe de ruimtes ingericht moeten worden. Ook de aankleding kunt u volledig aan ons overlaten.

feestplek
feest met diner

Voorzien van alle gemakken

Komt er een band of dj spelen? Geen probleem, wij hebben alle middelen in huis om voor een geslaagd feest te zorgen. Wij sluiten gemakkelijk een geluidsinstallatie aan voor de dj waardoor er gedanst kan worden. Ook kennen we enkele dj’s die voor de muziek kunnen zorgen die geheel in uw smaak valt. Hierdoor gaat uw feest zekers te weten door tot de late uurtjes en kunnen jullie samen van de zonsopkomst genieten. Ook hebben we voldoende parkeergelegenheden voor ons pand.

feest met diner

Goed bereikbare locatie

Omdat onze locatie centraal gelegen is tussen een aantal provincies, is More-Itz altijd goed bereikbaar voor iedereen. Komt u met de auto? Dan is de gemiddelde aanrijroute ongeveer 20-40 minuten. Ook onze Zuiderburen kunnen ons goed bereiken om lekker te feesten. Zoals gezegd hebben we voldoende parkeerplaatsen om alle auto’s kwijt te kunnen.

golfkarretje
feestlocatie met bier en wijn

Overnachtingsmogelijkheden

Als u na het feest geen zin meer heeft om nog naar huis te rijden, dan is het mogelijk om een overnachting te boeken bij een van onze partners. Ook hierbij bieden we voldoende keuze. Of het nu gaat om een luxueus hotel of een bed and breakfast, wij helpen u graag verder. Graag horen wij van u hoe we u kunnen helpen.

Lees meer over privé overnachtingen

feestlocatie met bier en wijn

Offerte aanvragen