More-Itz: de perfecte locatie voor een eindejaarsborrel of nieuwjaarsreceptie

Bedank het personeel voor een succesvol en geweldig jaar of proost met het hele team op een voorspoedig nieuw jaar. Bij More-Itz is het mogelijk om op een feestelijke en gezellige manier het glas te heffen. More-Itz staat bekend als een van de meest opvallende evenementenlocaties die onlangs zijn geopend. Ons interieur zorgt voor een warme, alpine sfeer, wat het de ideale setting maakt voor een nieuwjaarsreceptie, kick-off meeting of personeelsfeest. Wilt u graag vooraf een presentatie geven voordat de borrel begint? Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over faciliteiten. Wij bieden beamers en geluidsinstallaties aan zodat u gemakkelijk een presentatie kunt geven.

Bel: 0162682758Reserveren

Na de nieuwsjaarsborrel ook een nieuwjaarsdiner organiseren?

Wilt u na de nieuwjaarsborrel ook uitgebreid luxe dineren? Bij ons staat luxe en klasse hoog in het vaandel. Wij organiseren een heerlijk nieuwjaarsdiner voor u met de beste gerechten en fijnste wijnen. Wij hebben niet voor niets de beste koks in dienst, die gebruik maken van de beste kwaliteits producten. Indien u na het diner ook een personeelsfeest met goede DJ’s wilt geven, helpen wij u graag met plannen en organiseren. Bij ons is met Nieuwjaar alles mogelijk. The sky is the limit. De locatie leent zich er uitstekend voor. Een borrel met een kleine groep of een uitgebreide nieuwjaarsreceptie met alle werknemers, wij realiseren het voor u. Onze uitgebreide en luxueuze selectie aan drankjes en hapjes draagt bij aan een succesvolle borrel en ambiance.

Bar eindejaarsborrel

More-Itz eindejaarsborrel locatie

Organiseer een teamuitje of uitstapje met Nieuwjaar bij More-Itz

Dankzij onze unieke ligging aan de grootste binnen jachthaven van Europa in de Biesbosch, is het mogelijk om geweldige uitstapjes of een teamuitje te organiseren. Ga in de winter wandelen door de natuur of bewonder de prachtige omgeving vanaf het water door middel van een sloepentocht. Kom daarna weer bij More-Itz binnen opwarmen met een warm drankje. De stijl doet u denken aan een Zwitserse skichalet. De houten balken op het plafond, het gebruik van hout, geweien en dierenhuiden zorgen voor een alpine sfeer. Onze locatie wordt gekenmerkt door luxe en stijl. Buiten beschikken wij over verwarde terrassen met heaters welke in de winter uiteraard altijd aan staan.

Bereikbaarheid van de locatie voor de eindejaarsborrel

Door de centrale ligging tussen Zuid-Holland en Brabant in is More-Itz zeer goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Dordrecht, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem, Eindhoven, Utrecht en alle plaatsen hier tussenin. Parkeren is geen enkel probleem, dat doet u eenvoudig in de buurt van de jachthaven. In de winter hoeft u geen parkeerkosten te betalen. Wilt u opgepikt worden met onze golfkarretjes op het parkeerterrein? Laat het ons vooraf weten en wij regelen dit met veel plezier voor u. Borrels tot 500 man kunnen wij aan. De meeste borrels zijn tussen de 40 à 200 collega's. Parkeerfaciliteiten hebben wij tot 1200 auto's.

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Nieuwjaarsborrel | Feestlocatie Brabant | Zakelijk kerstdiner | Inspirerende vergaderlocatie voor Breda en omgeving