Exclusieve bedrijfsfeesten bij More-Itz: Een complete gids

Iedereen weet dat u zaken niet met plezier moet mixen, maar dat geldt zeker niet voor feestjes! Bent u op zoek naar een fantastische locatie voor uw bedrijfsfeest? Dan bent u bij More-Itz aan het juiste adres. Samen organiseren wij een luxe feest dat u en uw collega's nooit zullen vergeten.

Bel: 0162682758 Offerte Aanvragen

More-unique locations for you!

In de winter een après-ski chalet en in de zomer een luxe strandtent, bij More-Itz is de ‘sky’ echt de 'limit'! Met diverse ruimtes waar u tussen de 550 en 600 mensen kunt ontvangen is More-Itz dé perfecte locatie voor uw luxe bedrijfsfeest. Wanneer u binnenkomt wordt u verwelkomd door onze unieke en gezellige Zwitserse stijl met stoere accenten van hout en leer en diverse kroonluchters gemaakt van geweien. Een heerlijke landelijke sfeer dus! Naast onze gezellige interieur heeft More-Itz ook een fantastisch panoramisch uitzicht op een van de grootste binnenjachthavens van Europa waar u kunt genieten van de bijzondere boten die voorbij varen.

top locatie voor al uw bedrijfsfeesten

Een origineel bedrijfsfeest op maat

Wilt u uw bedrijfsfeest nog specialer maken? Kies dan voor een uniek thema! More-Itz denkt graag met u mee aan ideeën voor het perfecte thema dat bij uw behoeftes past. Waan uzelf in de wonder van het winter wonderland thema, ga terug in de tijd met een 80s disco fever party of go all out voor een sensationele Great Gatsby party met de mooiste parelkettingen en fraaie veren. Niks is te gek bij More-Itz, more is never enough!

exclusieve bedrijfsfeesten met een thema