Vis Eten in de Biesbosch: Ontdek de Smaak van de Zee bij Restaurant More Itz aan de Haven

Welkom bij restaurant More Itz, een luxe restaurant gelegen in de prachtige jachthaven van Drimmelen, in het hart van de Biesbosch. Als u een liefhebber bent van visgerechten, bent u bij ons aan het juiste adres. In dit artikel nemen we u mee op een culinaire reis door de zee, terwijl we de heerlijke visgerechten van ons restaurant onder de loep nemen.

Itz More!

Direct Reserveren

Verse Visgerechten uit de Biesbosch

Bij More Itz leggen we de nadruk op verse visgerechten die de smaak van de zee tot leven brengen. Onze chef-koks maken gebruik van diverse smaakvolle vissoorten. Denk aan heerlijke paling, verse kreeft en aziatisch bereide Bouchout mosselen. We streven ernaar om onze gerechten met vakmanschap te bereiden en elke dag verse vis van de hoogste kwaliteit te serveren.

Een Unieke Eetervaring aan het Water

Naast de verrukkelijke visgerechten biedt restaurant More Itz een unieke eetervaring aan het water. Geniet van een prachtig panoramisch uitzicht op de jachthaven terwijl u dineert in een stijlvolle en comfortabele omgeving. Of u nu komt voor een intiem diner voor twee of een feestelijke gelegenheid, ons restaurant biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid.

Reserveer en Proef de Smaak van de Zee

Wilt u zelf de smaak van de zee ontdekken bij restaurant More Itz? Aarzel dan niet en maak vandaag nog een reservering. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te laten genieten van onze overheerlijke visgerechten en de unieke sfeer van ons restaurant aan de haven van Drimmelen.

Bel ons op 06 1998 7792 of reserveer via Contactpagina More Itz om direct een reservering te maken. Wees er snel bij, want onze tafels vullen zich snel.

 

Reserveren