Halal restaurant als feestlocatie: ontdek More Itz!

More Itz is de perfecte locatie voor uw speciale evenement. Door onze centrale ligging in de jachthaven van Drimmelen, in het prachtige natuurgebied van de Brabantse Biesbosch, leent onze locatie zich voor verschillende soorten feesten en partijen: van een extravagante bruiloft tot een intieme babyshower en een feestelijke verjaardag tot een zakelijke meeting - bij More Itz is alles mogelijk. Wij willen onze locatie voor alle genodigden toegankelijk maken, dit doen wij mede door onze twee uitgebreide keukens. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om aan al uw dieetwensen te voldoen! Denk bijvoorbeeld aan Halal, Koosjer of vegetarisch. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? Lees meer in deze blog!

Let op! Een Halal of Koosjer menu is enkel mogelijk wanneer u voor een partij reserveert. Neem voor meer informatie contact op via de onderstaande knop.

Contact

Halal bij More Itz: meer dan een optie!

Bij More Itz zetten we keuzevrijheid hoog in het vaandel. Hoewel ons standaard menu geen Halal of Kosjer opties bevat, kunnen wij dit alsnog bieden aan onze gasten, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om te genieten van onze kookkunsten tijdens een evenement. Onze prachtige locatie heeft namelijk twee uitgebreide keukens, waarin wij de integriteit van Halal gerechten of Koosjere gerechten optimaal kunnen waarborgen, voor u en uw gasten!

We begrijpen dat Halal dineren niet alleen een voedingskeuze is, maar ook een culturele praktijk. Daarom streven we ernaar om niet alleen heerlijke Halal gerechten te serveren, maar ook een omgeving te creëren waarin alle gasten van uw evenement kunnen genieten.

Itz More!

Feesten met smaak!

More Itz zorgt voor een onvergetelijke ervaring! Het aanvragen van bijvoorbeeld een Halal menu voor uw evenement is eenvoudig en voegt een extra laag van zorg en aandacht toe aan uw feest of evenement. Daarnaast is More Itz ook uw vertrouwde partner voor overige party planning, wij nemen al uw zorgen uit handen.

Bij More Itz draait het niet alleen om lekker eten, maar ook om het maken van de mooiste herinneringen! Door de mogelijkheid te bieden voor een Halal menu op onze feest- en evenementenlocatie kan u met een gerust hart al uw dierbaren of collega’s uitnodigen voor uw evenement. 

Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken. Itz More!

RESERVEREN

Wenst u ook?