BIESBOSCH ACTIVITEITEN EERSTE- EN TWEEDE PAASDAG

Veel families trekken er in het lange Paasweekend graag met zijn allen op uit. Zo is ook de Brabantse Biesbosch een échte trekpleister. Een oase van rust, maar er is genoeg te doen! Restaurant More Itz helpt u graag bij het compleet maken van uw Paasweekend. Zo hebben wij diverse activiteiten voor u verzameld die u met het hele gezin of familie kunt doen. Lees snel verder en ontdek onze favoriete activiteiten en uitjes voor Eerste Paasdag en Tweede Paasdag.

DIRECT RESERVEREN

UITJE EERSTE PAASDAG

1 Natuurwandeling door Nationaal park de Biesbosch

Een heel toegankelijke activiteit is een wandeling in natuurgebied de Biesbosch. Door het relatief vlakke landschap, het vele water, prachtige dieren en het diverse groen is door de Biesbosch wandelen ook gangbaar voor de wat jongere en oudere familieleden. Om optimaal te genieten van het natuurgebied is het verstandig om vooraf een wandelroute door de Biesbosch uit te kiezen. Ontdek hier diverse wandelroutes. 

2 Kookworkshop bij restaurant More Itz

Bij More Itz is (bijna) niets te gek! Zo is het ook mogelijk om gedurende het Paasweekend met de gehele familie een culinaire kookworkshop te volgen in onze buitenkeuken. Bij goed weer heeft u fantastisch uitzicht over de rivier en het natuurpark de Biesbosch. Na de kook workshop krijgt u de mogelijkheid om uw zelfgemaakte gerechten met de familie op te eten. Dat klinkt als een smaakvolle dag! 

Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen met restaurant More Itz. 

3 Kanoën in de Biesbosch

Ontdek de Biesbosch vanaf het water! Op zoek naar een actief uitje, waarbij je wel kan genieten van de natuur? Dan is kanoën door de Biesbosch misschien wel dé activiteit voor uw club! Voor zowel beginnende als ervaren kanovaarders zijn er diverse routes te volgen. Een leuke bezigheid zoals kanoën door een natuurpark in combinatie met een heerlijke Paaslunch of Paasdiner zal uw Paasweekend helemaal compleet maken. 

Ontdek op deze pagina meer uitjes in de omgeving van de Biesbosch!

Genoemde uitjes kunnen ook op andere dagen ingepland worden (zoals Tweede Paasdag) informeer hierover bij de organisatie via de bovenstaande links.

PAASBRUNCH, -LUNCH ÉN -DINER!

Er zijn in de omgeving van de Biesbosch diverse locaties beschikbaar waar u kunt eten gedurende het Paasweekend. Bij restaurant More Itz kan u terecht voor niet enkel een Paasbrunch of -lunch, maar ook van een overheerlijk Paasdiner. Onze chef kok stelt ieder seizoen een veelzijdige en smaakvolle menukaart op waar u uw vingers bij af kunt likken! Gerechten geïnspireerd op het water, gerechten met fusion invloeden uit diverse internationale keukens, maar ook bekende klassiekers in een modern jasje. Kortom: alles op de kaart van More Itz is van culinair topniveau! 

Breng dit niveau nóg hoger door uw Paasbrunch, Paaslunch of Paasdiner te combineren met een heerlijke wijn of wijnarrangement (vooraf te informeren over onze arrangementen). Wij denken graag met uw wensen mee!

Wenst u ook?

Reserveren