More-Itz helpt u graag om het leukste personeelsuitje ooit te organiseren

Op zijn tijd ontspannen naast het werk zorgt voor betere resultaten op de werkvloer. Een personeelsuitje is essentieel voor een ontspannen sfeer bij de medewerkers. More-Itz is de perfecte locatie voor een personeelsuitje! Niet alleen vanwege de bereikbaarheid en het grote assortiment aan arrangementen, maar ook omdat wij veel ervaring hebben op het gebied van het organiseren van luxe personeelsuitjes. Work hard, play more is ons motto. Wij kunnen zorgen voor de ideale ambiance, de tofste arrangementen en dit alles in de prachtige natuur van de Biesbosch. Alle ingrediënten voor een onvergetelijk personeelsuitje kun je vinden bij More-Itz.

Bel: 0162682758Reserveren

Beschikbare activiteiten voor een personeelsuitje

Een personeelsuitje organiseren valt niet mee. U moet overal rekening mee houden en het kost ontzettend veel tijd. Wij nemen graag deze zorgen van u weg en helpen u met het organiseren van een spetterend personeelsuitje. U kunt genieten van een fantastische dag op of langs het water met het personeel. More-Itz biedt delicieus eten, geweldig uitzicht en talloze activiteiten. Wilt u de Biesbosch verkennen vanaf het water? Ga dan varen met een boot over de wateren, of stap op een rib boot die tot wel 90 km per uur gaat. Wij bieden u de mogelijkheid om op te stappen in Rotterdam, Breda, Dordrecht of Den Bosch. Na afloop brengt onze touringcar u thuis. Wilt u het liever droog houden tijdens het personeelsuitje? Kies dan voor het personeelsuitje Tuk Tuk Challenge, Bubble Ball, Haka Dans, treasure hunt, wandeltocht, Scooter challenge of More. In de winter is het ook mogelijk, en heel leuk, om bij ons een personeelsuitje te organiseren. Wat dacht u van een winter sloepentocht of schapen drijven zonder een hond maar met elkaar? Kom vervolgens binnen heerlijk opwarmen bij de haard en ervaar het Zwitserse skichalet gevoel. Ons interieur doet u denken aan wintersport doordat er erg veel gebruik is gemaakt van hout, dierenhuiden en geweien. Het straalt een alpine sfeer uit dankzij het gebruik van deze materialen.

Personeelsuitje activiteiten

Personeelsuitje breda

Praktische overwegingen bij het organiseren van een personeelsuitje

Wat als het personeelsuitje met aansluitend feest tot laat in de nacht duurt? Dan wilt u dat uw medewerkers in de buurt kunnen overnachten. Geen zorgen. Wij bieden zelfs een hotel accommodatie aan, waar u gemakkelijk een overnachting kunt boeken. Een andere vraag die u zich kunt stellen is: Wat doen we met eten tijdens het personeelsuitje? Wij kunnen een heerlijk diner voor u verzorgen na de groepsactiviteit. Onze keuken werkt alleen met de mooiste en verste kwaliteitsproducten die er te krijgen zijn. Geef ons graag door of er allergieën of dieetwensen zijn waar wij rekening mee moeten houden. Indien gewenst verzorgen wij ook een barbecue met malse biefstukken, dikke zalmmoten, garnalen, mooie goed gevulde salades en bijvoorbeeld heerlijk Frans stokbrood. U hoeft zelf uiteraard niks te doen voor de BBQ, enkel te genieten van de gezellige dag met iedereen.

Bent u op zoek naar een locatie die niet al te ver weg is voor alle personeelsleden? More-Itz is gelegen in het noorden van Noord-Brabant, en daardoor goed te bereiken vanuit Zuid-Holland, Vlaanderen en Brabant. Steden als Dordrecht, Rotterdam, Gorinchem, Breda, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Utrecht en Waalwijk liggen op ongeveer 20 a 40 minuten rijden. Vanuit Antwerpen bereikt u ons binnen 40 minuten. Veel Benelux partijen bezoeken ons vanwege onze centrale ligging. Parkeren is geen enkel punt. U kunt parkeren bij één van onze 2 parkings.