TROUWLOCATIES: WAAR HOUDT U REKENING MEE?

Binnenkort is het jullie moment om de liefde te vieren. Bij het organiseren van een trouwerij komt veel kijken, denk bijvoorbeeld aan het vinden van de juiste jurk, vervoer, locatie, catering en entertainment. Vinden er nog activiteiten plaats? Waar worden de huwelijksfoto's geschoten? Vinden de trouwerij, receptie en het feest op dezelfde of verschillende locaties plaats en blijft u overnachten op of in de buurt van de locatie? 

In dit blog van More Itz nemen we samen met u de belangrijkste keuzes door die bij het organiseren van een trouwdag komen kijken en geven wij u onze adviezen bij het kiezen van de geschikte locatie zodat u een (of meer) last minder ervaart bij het organiseren van deze dag die draait om de liefde!

Direct contact opnemen om uw wensen te bespreken? Ons vakkundige team staat voor u klaar!

contact

Catering Liefde gaat door de maag! Een lekker en veelzijdig menu, dat bij u als stel past, is bijna een must! Vraag bij de locatie naar de mogelijkheden. In veel gevallen hebben locaties een eigen service en het is belangrijk dat u er zeker van bent dat de kwaliteit naar wens is. Proef menu's zijn vaak beschikbaar om deze kwaliteit te beoordelen.

Nieuwsgierig naar het veelzijdige fusion menu van More Itz? Ontdek meer via de onderstaande button!

menu

Voorzieningen Het is belangrijk om te controleren of de gewenste voorzieningen aanwezig zijn op de locatie. Zoals bijvoorbeeld ruimtes voor de bruid en bruidegom om zich om te kleden, maar ook of er voldoende toiletten zijn en parkeergelegenheid is en of de locatie rolstoeltoegankelijk is. 

Aanvullende diensten Er zijn locaties die aanvullende diensten bieden. Het kan veel stress en geld schelen om externe partijen via de locatie te regelen, omdat zij vaak al afspraken hierover hebben. Trouwlocatie More Itz heeft bijvoorbeeld fijne relaties met muzikanten, fotografen, eventcoördinatie en (bloem)decoratie services. Daarnaast helpen wij u graag bij het compleet maken van uw dag, door bijvoorbeeld een boottocht door de Brabantse Biesbosch te organiseren. Wij nemen graag uw zorgen uit handen!

TROUWLOCATIE BRABANT

Ontdek de trouwlocatie van Brabant! Restaurant More Itz biedt de perfecte ruimte(s) om een onvergetelijke dag te organiseren! Met een capaciteit tot wel 900 gasten. Door onze expertise in het hosten van o.a. bruiloften en andere grote partijen nemen wij voor u de zorgen weg. U krijgt de ruimte om te genieten van deze memorabele dag! 

Samen in het liefdesbootje stappen?

Vraag dan via het onderstaande formulier een offerte aan!

OFFERTE AANVRAGEN