Restaurant in de buurt: ontdek More Itz!

Bent u op zoek naar een restaurant in de buurt waar het voelt alsof u op vakantie bent? Ontdek dan More Itz in Drimmelen. Wanneer u het restaurant binnen stapt voelt u de chique sfeer direct op u afkomen, u waant zich in een Zwitsers Chalet. Een perfecte locatie om heerlijk met vrienden en familie te eten en na te tafelen met een panoramisch uitzicht over de Biesbosch. Wanneer de weersverwachting meezit kan u genieten van het ruim opgezette buitenterras, geheel in een Zuid-Europese stijl. Dat is pas vakantievieren! Het mooiste van alles: de ligging van More Itz is ideaal voor bezoekers uit verschillende steden. 

Nieuwsgierig naar wat More Itz voor u in petto heeft? Lees dan snel verder!

Reserveren

Restaurants in omgeving Biesbosch

In de omgeving van de Biesbosch vind je weinig restaurants die in de buurt komen van het niveau van More Itz. Onze uitgebreide menukaart met gerechten die geinspireerd zijn op verschillende wereldkeukes, wordt opgemaakt uit lokale ingredienten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat proeft u! Bij More Itz kan u voor klassiekers zoals een carpaccio terecht, maar wij laten u ook kennis maken met nieuwe gerechten. Denk bijvoorbeeld aan Scampi met Portugese peper of een van onze favorieten om te delen: de Asian basket met heerlijke Aziatische hapjes zoals Sushi. 

Naast geweldige plateau's, en klassieke gerechten zoals u van onze ervaren chefs gewendt bent, hebben wij een uitgebreide borrelkaart! Onze shared dining gerechten zijn perfect om te delen onder het genot van een goed glas wijn of een lekkere cocktail. Nieuwsgierig naar welke wijnen bij de gerechten passen? Vraag het aan het vakkundige team. Zij geven graag advies over hun favoriete hapjes en wijnen die bij More Itz op de kaart staan. Maak de borrel af met Beef Tataki, Coquilles in Japanse Stijl, Pintxo's, Vegan Crab of een Classic Dim Sum selectie. Kortom: er is bij More Itz voor ieder wat wils voor een geslaagde shared dining met borrel!

 

Good food is better when shared with good friends!

menukaart bekijken

RESERVEREN