Halloween feest bij More Itz

Bij More Itz zijn we dol op feestvieren! We gaan regelmatig een stapje verder dan anderen, omdat "Itz More" in ons DNA zit. In 2023 hebben we een groot aantal fantastische feesten georganiseerd, waaronder de allereerste editie van ons Halloweenfeest. Deze betoverende avond vond plaats eind oktober, en werd gekenmerkt door geweldige DJ's, de meest heerlijke drankjes en hapjes, en onze gasten die zich extravagant verkleedden en de avond helemaal compleet maakten! Tijdens deze editie kregen we bezoek van zombies, vampiers, duivels, de Joker en Maleficent - heeft u al bedacht hoe u volgend jaar verkleed zult gaan?

Wilt u zelf een feest organiseren bij More Itz? Neem contact op via de onderstaande button.

contact

Trick or Treat!

Halloween feest Rotterdam

Bereikbare feestlocatie

More Itz Restaurant is de ideale feestlocatie gelegen in de omgeving van Rotterdam. Gevestigd in het betoverende natuurgebied van de Brabantse Biesbosch, bevindt ons restaurant zich in het pittoreske Drimmelen, direct aan de jachthaven. Door onze mooie locatie vlakbij de randstad, zijn we voor gasten vanuit verschillende steden goed te bereiken. Zo bent u met de auto vanuit Rotterdam en Breda in minder dan 30 minuten bij ons op locatie. 

Culinair feest

Bij More Itz vieren we culinair feest! Naast het waarborgen van topkwaliteit DJ's, licht- en geluidsvoorzieningen, en de aankleding van onze locatie, zorgen we er ook voor dat u kunt genieten van de beste drankjes en hapjes. Deze worden speciaal samengesteld in overeenstemming met het thema door onze getalenteerde mixologen en chefs. Tijdens de 2023 editie van ons Halloweenfeest hebben onze gasten genoten van heerlijke drankjes zoals een Pornstar Martini cocktail, champagne van Moët & Chandon en het bijzondere bier van Vuurzee.

Itz Spooky Season!

Halloween feest 2024

Kijkt u al uit naar de editie van 2024? Ook komende Halloween zal het team van More Itz zich inzetten voor een spectaculair Halloweenfeest. Kunt u niet wachten? Bekijk alvast een voorproefje in de onderstaande fotogalerij. Blijf deze pagina en onze evenementenpagina in de gaten houden voor de laatste updates over ons Halloweenfeest en andere More Itz evenementen, zoals de More Itz brunch of onze Dine & Dance avonden.

Meer te weten komen over evenementen bij More Itz? Neem dan contact op via de onderstaande knop.

contact

Halloween Party 2023

RESERVEREN

Wenst u ook?