Kaasfondue

Een heerlijke avond met familie of vrienden genieten van het overheerlijk traditionele kaasfondue arrangement. Wat wilt u nog meer? Terwijl buiten de bladeren van de bomen vallen en de temperatuur steeds verder daalt, bieden wij u de mogelijkheid op te warmen bij de openhaard en te genieten van al het lekkers wat More-Itz te bieden heeft. Wij doen ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te laten voelen in ons restaurant. Door de huiselijke sfeer en aankleding van het geheel lijkt het net of u zich in een skichalet in Zwitserland bevindt. Dit in combinatie met een heerlijke traditionele kaasfondue en de beste wijnen bezorgen wij u een avond om nooit te vergeten.

Offerte aanvragen

Zwitserse Kaasfondue

Bij More-Itz is het mogelijk om van een overheerlijke traditionele Zwitserse kaasfondue te genieten. Maar wat maakt deze traditionele kaasfondue zo lekker? Ten eerste komt dat door de kazen die in deze kaasfondue gaan. De volgende kazen gaan in deze kaasfondue: Gruyère, Appenzeller, Zwitserse Emmentaler, Vacherin Fribourgeois. Door deze kazen krijgt de traditionele Zwitserse kaasfondue haar unieke smaak. Uiteraard is het mogelijk om deze kaasfondue te combineren met overheerlijke wijnen die perfect aansluiten bij de kazen.

De klassieke Zwitserse kaasfondue bevat twee bekende Zwitserse kazen: Gruyère, en Zwitserse Emmentaler. Uiteraard is het mogelijk om bij deze kaasfondue een heerlijke wijn te drinken. Enkele wijnen die we schenken bij een kaasfondue zijn: Sauvignon, Chardonnay of de Merlot. De klassieke Zwitserse kaasfondue wordt geserveerd met heerlijke knapperige aardappeltjes, groenten en vleeswaren. Zodoende is er voor iedereen wat lekkers.

Heeft u speciale wensen of allergieën? Laat het ons vooral weten, wij doen er alles aan om het voor u zo aangenaam mogelijk te maken.

More-Itz Zwitserse kaasfondue

Arrangement uitbreidingen

Mocht u na het genieten van dit heerlijk luxe kaasfondue arrangement nog geen genoeg hebben van al deze warme en gezellige sferen, dan is het mogelijk dit arrangement geheel naar wens uit te breiden. Zo is het mogelijk om, nadat u heeft genoten van een wijn- en kaasfondue arrangement, te overnachten bij een van onze partnerhotels in de buurt. Dit is ideaal als u na een drukke dag niet meer naar huis wilt rijden. Daarnaast is het ook mogelijk voor- of achteraf van de natuur te genieten tijdens een verfrissende sloepentocht waarna u met rode wangen heerlijk plaats kunt nemen bij de openhaard.  

Kaasfondue met wijnarrangement inclusief overnachting

Wanneer u kiest voor een kaasfondue in combinatie met een wijnarrangement inclusie overnachting, betaalt u per persoon €99,50. Deze prijs is berekend op basis van een tweepersoonskamer. Na uw overnachting geniet u ook nog eens van een overheerlijk ontbijt.

Kaasfondue met wijnarrangement inclusief sloepentocht

Wanneer u kiest voor een kaasfondue in combinatie met een wijnarrangement inclusief een sloepentocht, betaalt u per persoon €89,50. Deze sloepentocht is te boeken vanaf 4 personen.

Kaasfondue met wijnarrangement inclusief sloepentocht en overnachting

Wanneer u kiest voor het totaalpakket geniet u van al het moois wat More-Itz te bieden heeft. U betaalt voor een kaasfondue inclusief het wijnarrangement, een sloepentocht en een overnachting voor €139,50 per persoon. Deze prijs is berekend op basis van een tweepersoonskamer inclusief een overheerlijk ontbijt. Houd er wel rekening mee dat de sloepentocht alleen vanaf 4 personen gereserveerd kan worden.

Boek en reserveer deze arrangementen nu via info@more-itz.nl 

More-Itz kaasfondue and more