Kaasfondue

Een heerlijke avond met familie of vrienden genieten van het overheerlijk traditionele kaasfondue arrangement. Wat wilt u nog meer? Terwijl buiten de bladeren van de bomen vallen en de temperatuur steeds verder daalt, bieden wij u de mogelijkheid op te warmen bij de openhaard en te genieten van al het lekkers wat More-Itz te bieden heeft. Wij doen ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te laten voelen in ons restaurant. Door de huiselijke sfeer en aankleding van het geheel lijkt het net of u zich in een skichalet in Zwitserland bevindt. Dit in combinatie met een heerlijke traditionele kaasfondue en de beste wijnen bezorgt u een avond om nooit te vergeten in hét kaasfondue restaurant van Brabant!

Offerte aanvragen

Zwitserse Kaasfondue

Waan je in de Zwitserse Alpen bij More-Itz! Niet alleen hebben we in ons restaurant een aankleding die is gebaseerd op Zwitserse chaletten, we serveren ook nog traditionele Zwitserse kaasfondue. We smelten vier heerlijke kazen voor u; Gruyère, Appenzeller, Zwitserse Emmentaler, Vacherin Fribourgeois. Deze zorgvuldig uitgekozen kazen geeft een unieke smaak aan het wereldberoemde recept. Wij hebben daarnaast een breed wijnassortiment, waardoor we u de perfecte wijn voor erbij kunnen aanbieden.

De Gruyère en Zwitserse Emmentaler zijn de twee kazen die een kaasfondue een echte klassieke Zwitserse kaasfondue maken. Hier kunnen dus naar eigen invulling meerdere kazen aan toegevoegd worden. De meest gedronken drank bij dit gerecht is wijn. Daarom hebben we bij More-Itz een aantal wijnen zorgvuldig voor u uitgezocht, die een heerlijk één-tweetje aan kunnen gaan met de fondue. De Zwitserse kaasfondue serveren we daarbij met knapperige aardappeltjes, groenten, vleeswaren en natuurlijk brood.

Als u nog speciale wensen of allergieën hierbij heeft: laat het ons weten! De keuken staat voor u klaar om het meest ideale gerecht voor u klaar te maken.

More-Itz Zwitserse kaasfondue

Arrangement uitbreidingen

Mocht u na het genieten van dit heerlijk luxe kaasfondue arrangement nog geen genoeg hebben van al deze warme en gezellige sferen, dan is het mogelijk dit arrangement geheel naar wens uit te breiden. Zo is het mogelijk om, nadat u heeft genoten van een wijn- en kaasfondue arrangement, te overnachten bij een van onze partnerhotels in de buurt. Dit is ideaal als u na een drukke dag niet meer naar huis wilt rijden. Daarnaast is het ook mogelijk voor- of achteraf van de natuur te genieten tijdens een verfrissende sloepentocht, waarna u met rode wangen heerlijk plaats kunt nemen bij de openhaard.  

Kaasfondue met wijnarrangement inclusief overnachting

Wanneer u kiest voor een kaasfondue in combinatie met een wijnarrangement inclusief overnachting, betaalt u per persoon €99,50. Deze prijs is berekend op basis van een tweepersoonskamer. Na uw overnachting geniet u ook nog eens van een overheerlijk ontbijt.

Kaasfondue met wijnarrangement inclusief sloepentocht

Wanneer u kiest voor een kaasfondue in combinatie met een wijnarrangement inclusief een sloepentocht, betaalt u per persoon €99,50. Deze sloepentocht is te boeken vanaf 4 personen.

Kaasfondue met wijnarrangement inclusief sloepentocht en overnachting

Wanneer u kiest voor het totaalpakket geniet u van al het moois wat More-Itz te bieden heeft. U betaalt voor een kaasfondue inclusief het wijnarrangement, een sloepentocht en een overnachting €139,50 per persoon. Deze prijs is berekend op basis van een tweepersoonskamer inclusief een overheerlijk ontbijt. Houd er wel rekening mee dat de sloepentocht alleen vanaf 4 personen gereserveerd kan worden.

Boek en reserveer deze arrangementen nu via info@more-itz.nl 

More-Itz kaasfondue and more