Organiseer een origineel personeelsfeest bij More-Itz

Bent u op zoek naar een geschikte locatie en heeft u assistentie nodig een personeelsfeest organiseren? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! More-Itz is de perfecte plek om uw waardering te uiten naar het personeel, en ze met een groot feest te bedanken voor hun inzet! Een personeelsfeest is iets waar het personeel naar uitkijkt, daarom is het belangrijk om te zorgen dat het een feest wordt om nooit te vergeten! Onze locatie is centraal gelegen, goed bereikbaar, van alle gemakken voorzien en wordt door velen een bijzondere evenementlocatie genoemd. Wij helpen u graag met het organiseren van een fantastisch personeelsfeest - van diner tot feest, van activiteit tot overnachting.

More-Itz, itz more!

Meer informatie over deze evenementenlocatie

"Celebrate your people. If you don't celebrate great moments, how can you create a company? - Richard Branson"

 

 

Entertainment personeelsfeest

Because there ain’t no party without entertainment! Wij zorgen graag voor het entertainment van uw personeelsfeest. We weten als geen ander dat het zonder entertainment natuurlijk geen knalfeest kan worden. Wanneer gewenst kan er gemakkelijk gebruik worden gemaakt van een geluidsinstallatie, voor zowel een DJ als voor een band. Heeft u zelf geen DJ? Geen paniek! Wij kunnen uw feest verzorgen van A tot Z, inclusief DJ!

 

Personeelsfeest catering

Bij More-itz voorzien wij uw personeelsfeest van de beste catering. Hierbij maakt onze keuken gebruik van de mooiste, verste en beste ingrediënten. Ook kan een feest natuurlijk niet zonder de beste dranken. Hiervoor hebben wij de mooiste wijnen uit de fijnste wijnstreken voor u uitgezocht. Daarnaast heeft More-Itz een leuke verassing… Wij hebben onze eigen bier, speciaal voor More-Itz gebrouwen! En vertrouw ons, die is heerlijk! Ook hebben we tijdens de coronaperiode eigen gins en rums ontwikkeld, waar we erg trots op zijn. Zijn er nog speciale dieetwensen? Wij houden hier uiteraard rekening mee. Bij More-Itz is alles mogelijk!

 

Personeelsfeest met overnachting

Wij begrijpen dat u en uw gasten, nadat ze tot in de late uurtjes zijn gaan feesten, niet meer naar huis willen rijden. Het is toch ideaal om in de nabije omgeving van het personeelsfeest te kunnen overnachten? Daarom is het tevens mogelijk om te overnachten bij een van onze partner hotels. 

 

Wist u dat wij ook activiteiten voor overdag aanbieden? Breid uw personeelsfeest uit naar een weekend vol met leuke en unieke activiteiten! Bekijk Bekijk hier de pagina over welke activiteiten wij aanbieden om van uw personeelsfeest een waar bedrijfsuitje te maken! Zo maken we er een origineel personeelsfeest van!

More-Itz personeelsfeest catering

More-Itz personeelsfeest

Personeelsfeest More-Itz Biesbosch

eten personeelsfeest More-Itz

De locatie en bereikbaarheid van More-Itz

Komt u met de auto? Geen probleem. Rondom onze locatie is genoeg parkeergelegenheid voor u en uw gasten. More-Itz is ontzettend centraal gelegen. Zo is onze locatie goed aan te rijden vanuit onder andere Rotterdam, Dordrecht, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem, en alle tussenliggende plaatsen. Gemiddeld zal u dan ook zo'n 20 tot 40 minuten onderweg zijn. Vanuit Brussel en Amsterdam bent u er ook in ruim een uur! Daarbij beschikken wij over een ruime busparking, en bieden wij de optie om, wanneer er iets verder wordt geparkeerd, middels golfkarretjes uw gasten op te halen. Ideaal toch? Bekijk hieronder de snelste route naar More-Itz!

Offerte aanvragen

Verstuur die uitnodiging voor het personeelsfeest maar vast - we gaan knallen!

More-Itz offerte aanvragen