Evenementenlocatie breda en omstreken

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in Breda en omstreken, die garant staat voor een succesvol evenement? More-Itz is gelegen aan de jachthaven van Drimmelen met een weergaloos uitzicht op de Biesbosch. More-itz ligt op een landtong in de Biesbosch, is zeer goed bereikbaar vanuit de Randstad, Brabant en het Vlaams Gewest en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Wij garanderen een unieke en luxe beleving. Kom langs en laat u verrassen! 


Vraag een offerte aan

Evenementen organisatie

Bij het organiseren van een evenement is het fijn om een partner te hebben die met u meedenkt. Dit doen wij graag. More-Itz is namelijk meer dan alleen een unieke evenementenlocatie. Wij zullen de ontlastende factor voor u zijn. Daarbij beginnen we met de volgende vragen: wat wilt u bereiken met het evenementen en hoe ziet u de dag en/of avond voor zich? Wij denken daarnaast mee over hoe de ruimte het best aangekleed kan worden. Ook brainstormen we samen met onze chef-kok over gerechten en hapjes die perfect passen bij uw doel en de gewenste ambiance. We maken graag een uitgebreid draaiboek. Zo is er zekerheid en garantie dat het evenementen op rolletjes zal lopen.

evenementenlocatie feest
Evenementenlocatie breda

Galalocatie

Heeft u een gala in het verschiet? More-Itz is een prachtige galalocatie met veel mogelijkheden. Na een diner kunnen de tafels aan de kant worden geschoven. Zo wordt er een perfecte dansvloer gecreëerd. Onze mooie wijnen en fijne bieren worden ingeschonken, waarmee een gedenkwaardige avond in Brabant begint... 

Evenementenlocatie breda

Veelzijdige locatie

Onze locatie wordt door velen ookwel een bijzondere evenementenlocatie genoemd. Want, of het nu gaat om een beurs, bedrijfsjubileum, of gala, onze locatie is voor meerdere soorten evenementen geschikt. We hebben een ruimte waar u ca. 200 mensen kunt ontvangen. Bij een diner of andere indeling ligt dit aantal iets lager. We bespreken graag de mogelijkheden via de telefoon of mail.  Onze sensationele locatie biedt ruimte om een beurs te organiseren, maar ook een releasefeest, expositie of een receptie. Wilt u uw nieuwste product presenteren bij More-Itz of juist een feest geven ter ere van de nieuwe campagne van uw bedrijf? Verschillende soorten evenementen, maar elk bediend met dezelfde glimlach van ons bedienend personeel. Door de gastvrije service die zij bieden bezorgen zij een glimlach op het gezicht van elke gast. Voor en tijdens het evenement geven we u graag alle persoonlijke aandacht. Wij ontlasten u met de organisatorische zaken waar u bij evenementorganisatie mee te maken krijgt. Alles voor een perfect evenement!   

Informeer nu

Evenementenlocatie brabant
Unieke evenementenlocatie

Catering

De keuken van More-Itz serveert uiterst mooie producten. We vinden het belangrijk dat al onze producten van de hoogste kwaliteit zijn. Voor de dranken hebben wij de mooiste wijnen uit de fijnste wijnstreken voor u en uw gasten uitgezocht. Ook hebben wij een primeur voor u, want wij hebben ons eigen bier, speciaal voor More-Itz gebrouwen. Om alvast te verklappen, die is heerlijk. Alle culinaire versnaperingen worden met verse ingrediënten bereid. Zijn er nog speciale dieetwensen? Wij houden hier uiteraard rekening mee. Bij More-Itz is alles mogelijk!

Unieke evenementenlocatie

Goed bereikbare locatie

Door de centrale ligging tussen een aantal provincies is More-Itz zeer goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Dordrecht, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem en alle plaatsen hier tussenin. De gemiddelde aanrijroute varieert tussen de 20 en 40 minuten. Ook vanuit het Vlaamse Gewest zijn wij qua bereikbaarheid een prima locatie om uw evenement te organiseren. We hebben ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en rijden uw gasten met golfkarretjes naar de auto, als deze wat verder geparkeerd zijn. Bent u geïnteresseerd en wilt u uw evenement bij More-Itz organiseren?

Dan horen we graag al uw wensen! 

evenementenlocatie Biesbosch
evenementenlocatie met terras

Top 100 evenementenlocaties Nederland

Wij willen graag behoren tot de beste en mooiste evenementenlocaties van Nederland. Waarom? Bij More-Itz zorgen we door een combinatie van service, ambiance en de locatie voor een onvergetelijke dag. Wenst u een locatie aan het water? Waar service hoog in het vaandel staat? Dan bent u op onze locatie aan het juiste adres! De ruimte op de 1ste verdieping heeft een panorama uitizcht. Wat u wenst. Wij willen uw dromen waarmaken. Met al onze faciliteiten bieden wij voor ieder wat wils. U bent onze gast op deze prachtige evenementenlocatie. Onze unieke evenementenlocatie kan op de 1e verdieping tot 160 gasten ontvangen. Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in omgeving Breda, Brabant en/of Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

evenementenlocatie met terras

Offerte aanvragen