Familiedag organiseren in Brabant

Bij More-Itz hebben we hele leuke mogelijkheden om een fantastische familiedag te organiseren. Een familiedag is natuurlijk een event voor alle leeftijden. Een leuk samenzijn, waarbij er voor elke leeftijd een passende daginvulling gemaakt wordt.


Offerte aanvragen

Dagprogramma

Bij More-Itz kunnen we een programma samenstellen waarbij we hier rekening mee houden. Heerlijk varen met een sloep in de Biesbosch. Met zijn allen genieten van de fijne ligbedden of met de hele familie BBQ-en op het gereserveerde terras. Er zijn diverse mogelijkheden. Er is een aparte ruimte die gebruikt kan worden voor familiebijeenkomsten tot 200 personen. Het aangrenzende terras is uitermate geschikt om een kookworkshop of een cursus cocktailshaken te combineren met de familiereünie. Ook een wijnproeverij is een leuke activiteit om met familieleden te beleven. Proost! Ook kunt u de familiedag afsluiten met een heerlijk diner in ons restaurant.

familiedag Drimmelen
familiedag organiseren

Meerdere ruimtes

Kleinere gezelschappen kunnen we uitstekend faciliteren met een afgeschermde ruimte. Er zijn onbegrensde mogelijkheden met onze ruimtes mogelijk. Een aantal terrassen zijn overdekt te maken, dus mocht het onverwachts gaan regenen, is dat geen enkel probleem. We maken er dan een compleet verwarmde serre van. 

familiedag organiseren

Spelletjes voor de familiedag

Onze locatie in de omgeving van Breda heeft diverse opties om spelletjes te doen met de familie. Deze kunnen zowel binnen als buiten gespeeld worden Zo kunnen we Oudhollands spelletjes in het programma opnemen, maar ook de More-Itz escape room of een sportieve activiteit zoals fly- of wakeboarden. Opa en oma kunnen dan de prestaties van de kleinkinderen op het water uitstekend gadeslaan. More-Itz heeft een fantastisch panoramazicht over de rivier de Amer en de grootste binnenjachthaven van Europa, vanuit de verschillende ruimtes.

familiedag met activiteiten
familiedag biesbosch

Wandelen met de familie

Naast de activiteiten op onze locatie of op het water zijn er ook uitgebreide mogelijkheden om de vestingstadjes Heusden of Geertruidenberg te bezoeken. Prachtige plekken waar u de historie van weleer herbeleeft op de diverse authentieke pittoreske plekjes. Ook hebben we hele leuke arrangementen met speurtochten of fietstochten. In de omgeving van More-Itz zijn prachtige natuurgebieden te vinden. Het is een uitstekende uitvalsbasis voor het spotten van een diversiteit aan flora en fauna. 

familiedag biesbosch

Verjaardag vieren

Een leuk idee is natuurlijk de combinatie van de familiedag met een verjaardag van opa of oma die een respectabele leeftijd bereikt. Een mooi cadeau om op zo’n bijzonder moment de hele familie bij elkaar te brengen op een prachtige locatie. Ook voor de mensen die hun 50ste verjaardag of hun 70ste verjaardag willen vieren, hebben we voldoende middelen om tot een geslaagd verjaardagsfeest te komen.

familiedag met diner
familiedag met feest

Familiedag met fotowand

Op een familiedag/reünie is het erg leuk om verschillende foto’s uit de oude doos gezamelijk te bekijken. Wij kunnen ervoor zorgen dat er een projectiescherm in de ruimte hangt. Dit scherm leent zicht uitstekend om deze foto’s te projecteren. Oude tijden herleven als u met de familie die oude foto's weer terugziet. Herinneringen komen terug en mooie momenten worden opnieuw beleefd.

familiedag met feest

Entertainment tijdens de familiereünie.

De ruimtes en accommodatie bij More-Itz zijn voorzien van diverse geluid- en lichtapparatuur. Deze staan volledig tot uw beschikking. We kunnen hier zowel DJ’s (voor bijv. lounge muziek) of analoge artiesten mee faciliteren. Heeft u behoefte aan advies bij de artistieke invulling? Wij denken graag met u mee. 

familiedag met feestmogelijkheden
familiedag met auto

Bereikbaarheid locatie voor de familie

Door de centrale ligging van onze eventlocatie, is More-Itz uitermate geschikt als landingsplaats voor de familie uit alle gewesten. De locatie is goed bereikbaar met de auto. We hebben voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. 

familiedag met auto

Overnachtingsmogelijkheden

In de naaste omgeving werken wij samen met goede hotels voor een overnachting. Wij werken exclusief samen met zorgvuldig gekozen partners die al elke wens kunnen voldoen. Of uw voorkeur uitgaat naar een intiem bed and breakfast of liever een luxueus hotel, wij bieden alle mogelijkheden om uw familiedag tot een succes te maken. B&B in 't Riet bevindt zich bij ons in de straat en hotel Korenbeurs heeft vele mooie kamers. Met hotel Korenbeurs hebben wij een haal- en brengservice. Graag vernemen wij al uw wensen en informeren wij u over de talrijke opties.

Lees meer over privé overnachtingen

familiedag more itz
familiedag met bar

Maatwerk passend bij de grootte van de familie

Wij kunnen een maatwerk programma samenstellen, dat naadloos past bij uw groepsgrootte en budget. Neem contact op voor meer informatie over de familiedag arrangementen.

familiedag met bar

Offerte aanvragen