High Wine arrangement

In de lente, zomer, herfst of winter, een high wine is altijd een goed idee! Bij More-Itz bieden wij een overheerlijk high-wine arrangement aan, waarmee u al vanaf twee personen kunt genieten van overheerlijke hapjes en wijnen van hoog niveau. Per seizoen zullen wij diverse hapjes en wijnen combineren, zodat u te allen tijde van het beste kunt genieten. Dit arrangement reserveert u al vanaf 2 personen, waarbij u twee uur lang kunt genieten.


Offerte aanvragen

high wine

Waar bestaat het uit?

Een high wine arrangement is niet zomaar een arrangement. Terwijl u geniet van de overheerlijke wijnen, serveren wij 8 diverse lekkere hapjes van hoog niveau. Deze hapjes zullen verschillen per seizoen. Mocht u speciale dieetwensen hebben, dan kunt u dit vooraf aangeven. Onze koks zullen hier rekening mee houden! Om u een beter beeld te geven van de hapjes, hebben wij enkele specialiteiten voor u op een rij gezet:

  • Een mini runder carpaccio met parmezaan en truffelmayonaise
  • Zalm sashimi, soja en wasabi
  • Mini garnalen cocktail met een heerlijke cocktail saus
  • Griekse mini salade met feta, tomaat, komkommer, olijven en dergelijke
  • Bouchot mosselen (knoflook)
  • Indiase kipcurry
  • Mini saté van 24 uur gegaard buikspek
  • Torpedogarnalen

Daar likken wij graag onze vingers bij af... Hmm! Buiten de 8 overheerlijke hapjes die worden geserveerd, zullen de wijnen varieren van een lekker Chardonnay, Sauvignon en Pinot Grigio tot een Carbernet, Roqueta en Merlot. 

Dit alles kunt u reserveren vanaf 2 personen, voor maar €54,50 per persoon! 

 

Reserveer nu of vraag meer info via: info@more-itz.nl

high wine

High wine arrangement uitbreidingen

Wij begrijpen dat u voor- of na de high wine nog zin heeft in MORE! Daarom bieden wij bij ons high wine arrangement diverse uitbreidingsmogelijkheden aan. Zo kunt u blijven overnachten bij een van onze partners. Dit is ideaal wanneer u na uw high wine nog wilt genieten van onze andere faciliteiten, en in de buurt wilt overnachten. Voor de actievelingen onder ons valt dit arrangement ook te combineren met een sloepentocht. Deze prachtige tocht over het water ronddom de Biesbosch is zeker in de herfst en winterperiode de moeite waard. 

 

High wine arrangement inclusief overnachting

Wanneer u kiest voor een high wine in combinatie met overnachting betaalt u per persoon €110 op basis van een tweepersoons kamer. Inbegrepen in dit arrangement zit dan ook een overheerlijk ontbijt. 

 

High wine arrangement inclusief sloepentocht

Wanneer u kiest voor een high wine in combinatie met een sloepentocht betaalt u per persoon €87,50. Belangrijk om te weten is dat deze tocht vanaf minimaal 4 personen gaat! 

 

High wine arrangement inclusief sloepentocht en overnachting

Wanneer u kiest voor een high wine in combinatie met overnachting en een sloepentocht betaalt u per persoon €139,50 op basis van een tweepersoons kamer. Inbegrepen in dit arrangement zit dan ook een overheerlijk ontbijt. Houdt er rekening mee dat ook in dit geval de sloepentocht pas vanaf minimaal 4 mensen gereserveerd kan worden. 

 

Boek en reserveer deze arrangementen nu via info@more-itz.nl

High wine en overnachting