Jubileum huwelijk/verjaardag

Er zijn natuurlijke verschillende jubileums die u kunt vieren in de privésfeer. Zo zijn er jubileums voor het huwelijk, zoals het gouden (50 jaar), het zilveren (25 jaar) jubileum of de kopere (12,5 jaar) versie. Maar er zijn ook jubileums voor mensen die een bijzondere leeftijd bereikt hebben. Wat de reden ook is, More-Itz is dé locatie voor de viering van een mooi jubileum met alles erop en eraan.


Offerte aanvragen 

Natuurlijke schoonheid bij More-Itz

Op de 1e etage hebben wij de beschikking over een volledig afgeschermde ruimte die prachtig is ingericht met warme natuurlijke materialen. In deze ruimte kunnen wij ruim 200 gasten ontvangen voor een onvergetelijk jubileumfeest.

jubileum Drimmelen
jubileum met feestlocatie

Music is the answer

De ruimte is voorzien van de nodige audiovisuele faciliteiten, zodat de jubileumparty voorzien kan worden van heerlijke muziek. Eventueel aangevuld met prachtige beelden uit het verleden, geprojecteerd op het projectiescherm. Een ervaring om nooit te vergeten.

jubileum met feestlocatie

Terras en catering

De locatie heeft aan 3 zijdes een geweldig uitzicht over de haven en de rivier de Amer. Schepen en mooie jachten varen hier voorbij terwijl u kunt genieten van heerlijke gerechten uit onze riante keuken. Een ongelofelijk rustiek uitzicht over het water. Het terras dat aan 2 kanten is gesitueerd kan gebruikt worden voor een heerlijke BBQ. De binnenruimte heeft de beschikking over een zeer luxe bar waar de meest bijzondere dranken te verkrijgen zijn. In de winter is het goed vertoeven bij de grote openhaard. In de zomer kunt u genieten van het buitenterras. Voor elk jaargetijde de juiste oplossing.

jubileum met terras
jubileum met diner

Restaurant

Eventueel kunt u met uw gezelschap ook een afgezonderde ruimte krijgen in ons restaurant. We hebben een mooie menukaart voor à la carte, maar kunnen bij grote gezelschappen ook een menu op maat presenteren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

jubileum met diner

Entertainment

Een goed feest kan natuurlijk niet zonder entertainment. Standaard hebben wij professionele dj-apparatuur in huis. Daarnaast kunnen artiesten heel makkelijk inpluggen op onze professionele geluidsinstallatie. Combinaties van dj’s en analoge muzikanten zijn heel goed mogelijk. Wat dacht u van een dj met sax en percussie? Een winning combination. Neem contact met ons op voor meer informatie over de acts die wij kunnen aanbieden.

jubileum feestlocatie
jubileum in de biesbosch

Aanvullende activiteiten

De omgeving leent zich bij uitstek voor aanvullende activiteiten op het water of in de natuur. Dit kan heel actief, zoals rib boot varen en fly- of wakeboarden. Maar u kunt ook kiezen voor een rustige rondvaart met gezelschap door de prachtige natuur die Drimmelen rijk is. De bekende Biesbosch is vlak in de buurt voor een heerlijk uitstapje. Ook is het mogelijk om wandelingen te maken in de omgeving zoals bijv. het pittoreske vestingstadje Heusden. Heeft u bijzondere wensen? Laat ze ons weten! Wij werken samen met diverse evenementenorganisaties om u, unieke activiteiten aan te bieden voor dit speciale jubileumevent.

jubileum in de biesbosch

Fotograaf

De omgeving van More-Itz is bijzonder geschikt voor het maken van foto’s. Wat denkt u van een prachtige familiefoto met al uw dierbaren bij een ondergaande zon op onze locatie. Het water en de jachthaven op de achtergrond geven inspirerende ingrediënten voor elke fotograaf. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een fotograaf die precies weet, hoe deze elementen toegepast kunnen worden. Ook foto’s in de mooie natuur van de Biesbosch, zijn prachtige aandenkens aan een mooi jubileumevent.

jubileum met terras
jubileum terras

Meer informatie

Wenst u meer informatie over de programma’s die wij voor uw jubileumevent kunnen aanbieden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Wij laten u graag de bijzondere locatie zien met alle faciliteiten. Een jubileum is immers een eenmalige gebeurtenis. Een gebeurtenis die u niet ongemerkt voorbij wilt laten gaan.

Lees hier meer over More-Itz als evenementenlocatie. Itz More!

jubileum terras

Offerte aanvragen