Status COVID-19: Meer informatie, klik hier.

Feestlocatie

U zoekt een bijzondere feestlocatie voor de viering van een 25-jarig huwelijk, jubileum, bijzondere verjaardag, vrijgezellenfeest of familiereünie? More-Itz is wellicht dé feestlocatie voor u. Wij bieden u een unieke en bijzondere locatie en voorzien u graag van een zorgeloos feest. Ook voorzien wij u en uw gasten van heerlijke versnaperingen tijdens het feest. Nieuwsgierig geworden of de ruimte nog beschikbaar is op de door u gewenste dag en wat wij voor u in gedachten hebben? 


Check voor beschikbaarheid

Top locatie

More-Itz is zeer geschikt als feestlocatie. Het is een prachtig complex met een panorama uitzicht op de Biesbosch en de jachthaven. De jachthaven is ook nog eens één van de grootste van Europa. U kijkt uw ogen uit naar de imposante boten die liggen in de haven! Naast de unieke omgeving is ons pand geheel in Zwitserse stijl. Na binnenkomst ziet u dat deze luxe feestlocatie, grootst is ingericht met stoere accenten van leer & hout. De kroonluchters, gemaakt van geweien geven samen met de andere karakteristieke accessoires een unieke landelijke sfeer.

feestlocatie Drimmelen
feestruimte Drimmelen

Bijzondere feestlocatie

Door al deze factoren is More-Itz een zeer bijzondere feestlocatie. U heeft keuze uit verschillende ruimtes met een prachtig uitzicht. Elke ruimte is geschikt voor ca. 200 personen. Het fijne van deze locatie is dat u gebruik kunt maken van een privé terras. U en uw gasten kunnen ook buiten genieten van uw privéfeestje. Wilt u graag dat uw gasten voorzien worden van hapjes?  Op dit terras staat ook een buitenkeuken waar onze chef, een heerlijk diner voor u en uw gasten kan bereiden op de BBQ. Ook staat er een prachtige bar geheel in de stijl van het gehele pand. De heerlijkste wijnen en fijne biertjes zijn er in overvloed. We hebben alles in huis om uw feest tot een succes te maken! 

Neem vrijblijvend contact op

feestruimte Drimmelen

Unieke locatie voor een themafeest

More-itz is een locatie waar u verschillende belangrijke gebeurtenissen kunt vieren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw werk- of huwelijksjubileum of het huwelijksfeest bij ons vieren. Ook kunt u uw bedrijfsfeest bij onze beachclub organiseren. Wilt u graag een gaaf themafeest geven op deze unieke locatie? Dit kan uiteraard allemaal! Wij helpen u graag om een onvergetelijk feest samen met u te organiseren. We bepalen aan de hand van uw wensen hoe de ruimtes het meest effectief ingedeeld kunnen worden, hiervoor zijn verscheidende opties mogelijk. En niet geheel onbelangrijk, hoe de ruimtes aangekleed zullen worden. 

feestplek
feest met diner

Voorzien van alle gemakken

Een andere reden dat wij de perfectie locatie voor zijn uw feest, is dat wij alle middelen in huis hebben voor een geslaagd feest. Zo kan er zeer gemakkelijk een geluidsinstallatie worden neergezet voor een band of dj. Daarnaast is er ook een geluidsinstallatie en dj-set beschikbaar, maar een van onze dj's kan uiteraard ook de muziek voor u verzorgen. We hebben professionele dj’s die zorgen voor de juiste entertainment. Uw feest gaat gegarandeerd tot in de late uurtjes door. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor u en uw gasten.

feest met diner

Goed bereikbare locatie

Door de centrale ligging tussen een aantal provincies is More-Itz zeer goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Dordrecht, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem en alle plaatsen die hiertussen liggen. Gemiddelde aanrijroute varieert tussen de 20 en 40 minuten. Ook vanuit het Vlaamse Gewest zijn wij qua bereikbaarheid een prima locatie om uw feest te houden. We hebben ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en rijden uw gasten met golfkarretjes naar de auto als deze wat verder geparkeerd staan. Ook hebben we de mogelijkheid om VIP parking te arrangeren voor de naaste gasten.

golfkarretje
feestlocatie met bier en wijn

Overnachtingsmogelijkheden

In de naaste omgeving werken wij samen met goede hotels voor een overnachting. Wij werken exclusief samen met zorgvuldig gekozen partners die al elke wens kunnen voldoen. Of uw voorkeur uitgaat naar een intiem bed and breakfast of liever een luxueus hotel, wij bieden alle mogelijkheden om uw uitje tot een succes te maken. B&B in 't Riet bevindt zich bij ons in de straat en hotel Korenbeurs heeft vele mooie kamers. Met hotel Korenbeurs hebben wij een haal- en brengservice. Graag vernemen wij al uw wensen en informeren wij u over de talrijke opties.

Lees meer over privé overnachtingen

feestlocatie met bier en wijn

Offerte aanvragen