Kerstdiner

De mooiste, meest betekenisvolle feestdag van het jaar, Kerstmis. Jong of oud, iedereen kijkt ernaar uit. De kerstboom is opgetuigd, versierd van top tot teen, overal kerstkransjes en op de achtergrond speelt zacht uw favoriete kerst-hit. Als het dan ook nog sneeuwt is de kerstbal pas echt helemaal rond. Op zoek naar een locatie voor uw kerstdiner of borrel? More-Itz is het winter wonderland waar u met uw familie kunt genieten van uw kerst.


Kerst

Kerst spenderen wij het liefst met onze geliefden. Vrolijke gezichten, leuke cadeaus en heerlijk eten. Ruzies worden bijgelegd, iedereen is vrolijk, dankbaar en gelukkig. Wij verlangen naar een kerstfeest waarbij wij zijn omringd door familie en vrienden die wij graag liefhebben, want Kerstmis is van en voor iedereen!

Met kerst wil iedereen genieten. Genieten van elkaar, genieten van het moment. Ja, ook uw moeder, tante of zus die zich elk jaar weer uitslooft in de keuken. Ook zij willen dit jaar uitgebreid smullen van heerlijke kerst hapjes en geen minuut gezelligheid aan tafel missen. Dit jaar geen drukke supermarkt met lange rijen voor de kerstboodschappen. Gun uwzelf en alle aanwezigen een ontspannen kerstfeest met een heerlijk kerstdiner bij More-Itz!

Reserveer 

Dus wilt u dit jaar een onvergetelijk kerstfeest inclusief een heerlijk kersdiner? Houdt u van de natuur inclusief een prachtige zonsondergang? Lijkt dit u dé ultieme afsluiting van 2018? Dan is More-Itz de perfecte keuze! Laat u in de watten leggen en geniet samen van al het moois wat More-Itz te bieden heeft. More-Itz is de meest bijzondere en unieke eventlocatie van Nederland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier, reserveer direct of reserveer telefonisch via 0162682758. Wij van More-Itz wensen u alvast een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

Laatste update: 25 oktober 2022

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Kerstuitje bedrijf | Kerstbrunch Rotterdam | Locatie eindejaarsborrelZakelijk kerstdiner

Offerte aanvragen