Kerstdiner BIJ MORE ITZ - vier kerstavond 2023 in stijl!

De mooiste, meest betekenisvolle feestdag van het jaar, Kerstmis. Jong of oud, iedereen kijkt ernaar uit. De kerstboom is opgetuigd, versierd van top tot teen, overal kerstkransjes en op de achtergrond speelt zacht uw favoriete kerst-hit. Als het dan ook nog sneeuwt is de kerstbal pas echt helemaal rond. Op zoek naar een locatie voor uw kerstdiner of kerstborrel? More-Itz is het winter wonderland waar u met uw familie kunt genieten van uw kerst.

Wishing you a Merry Christmas!

Reserveren

More-Itz biedt hét perfecte kerstdiner restaurant voor Kerstavond 2023 en Kerstmis 2023.

KerstDINER RESTAURANT

Kerst spenderen wij het liefst met onze geliefden. Vrolijke gezichten, leuke cadeaus en heerlijk eten. Ruzies worden bijgelegd, iedereen is vrolijk, dankbaar en gelukkig. Wij verlangen naar een kerstfeest waarbij wij zijn omringd door familie en vrienden die wij graag liefhebben, want Kerstmis is van en voor iedereen!

Met kerst wil iedereen genieten. Genieten van elkaar, genieten van het moment. Ja, ook uw moeder, tante of zus die zich elk jaar weer uitslooft in de keuken. Ook zij willen dit jaar uitgebreid smullen van heerlijke kerst hapjes en geen minuut gezelligheid aan tafel missen. Dit jaar geen drukke supermarkt met lange rijen voor de kerstboodschappen. Gun uwzelf en alle aanwezigen een ontspannen kerstfeest met een heerlijk kerstdiner bij restaurant More-Itz!

 Bekijk ons speciale Kerstmenu via de onderstaande button:

menukaart bekijken

Reserveer 

Dus wilt u dit jaar een onvergetelijk kerstfeest inclusief een heerlijk kersdiner? Houdt u van de natuur inclusief een prachtige zonsondergang? Lijkt dit u dé ultieme afsluiting van 2018? Dan is More-Itz de perfecte keuze! Laat u in de watten leggen en geniet samen van al het moois wat More-Itz te bieden heeft. More-Itz is de meest bijzondere en unieke eventlocatie van Nederland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Reserveer nu uw tafel voor ons kerstdiner restaurant en maak van Kerstmis 2023 een onvergetelijke ervaring. Reserveren kan via het onderstaande formulier of telefonisch via 0162682758. Het team van More-Itz wenst u alvast een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

Laatste update: 29 augustus 2023

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Boot huren in de Biesbosch: eten bij More Itz! | Feestlocatie: verjaardag locatie More Itz | Bereikbare trouwlocatie Nederland: More Itz

RESERVEREN

Wenst u ook?