Kerstdiner

De mooiste, meest betekenisvolle feestdag van het jaar, Kerstmis. Jong of oud, iedereen kijkt ernaar uit. De kerstboom is opgetuigd, versierd van top tot teen, overal kerstkransjes en op de achtergrond speelt zacht uw favoriete kerst-hit. Als het dan ook nog sneeuwt is de kerstbal pas echt helemaal rond. Op zoek naar een locatie voor uw kerstdiner of borrel? More-Itz is het winter wonderland waar u met uw familie kunt genieten van uw kerst.


Kerst

Kerst spenderen wij het liefst met onze geliefden. Vrolijke gezichten, leuke cadeaus en heerlijk eten. Ruzies worden bijgelegd, iedereen is vrolijk, dankbaar en gelukkig. Wij verlangen naar een kerstfeest waarbij wij zijn omringd door familie en vrienden die wij graag liefhebben, want Kerstmis is van en voor iedereen!

Met kerst wil iedereen genieten. Genieten van elkaar, genieten van het moment. Ja, ook uw moeder, tante of zus die zich elk jaar weer uitslooft in de keuken. Ook zij willen dit jaar uitgebreid smullen van heerlijke kerst hapjes en geen minuut gezelligheid aan tafel missen. Dit jaar geen drukke supermarkt met lange rijen voor de kerstboodschappen. Gun uwzelf en alle aanwezigen een ontspannen kerstfeest met een heerlijk kerstdiner bij More-Itz!

kerstdiner
kerstdiner more itz

Kerstdiner bij More-Itz

More-Itz is een restaurant op toplocatie, waar klassieke en moderne gerechten met veel liefde worden bereid met uitsluitend verse, kwalitatieve producten. Wijnliefhebber? Ook daarvoor bent u bij More-Itz aan het juiste adres, en dat in een bijzondere setting midden in De Biesbosch. Intens genieten van een uitgebreid diner met familie en vrienden in een sfeervol restaurant. Niet te veel inspanningen, maar heerlijk genieten. More-Itz laat u een stralende kerst beleven. De natuur rondom More-Itz is in december betoverend mooi en biedt tal aan mogelijkheden om uw kerstdagen nog mooier te maken. Wat dacht u van een prachtige wandeling voorafgaand of na uw bezoek aan More-Itz? Of een boottocht om de prachtige omgeving vanaf het water te bewonderen voordat u komt uiteten? De mooiste, meest betekenisvolle feestdag van het jaar viert u bij ons.

kerstdiner more itz

Reserveer 

Dus wilt u dit jaar een onvergetelijk kerstfeest inclusief een heerlijk kersdiner? Houdt u van de natuur inclusief een prachtige zonsondergang? Lijkt dit u dé ultieme afsluiting van 2018? Dan is More-Itz de perfecte keuze! Laat u in de watten leggen en geniet samen van al het moois wat More-Itz te bieden heeft. More-Itz is de meest bijzondere en unieke eventlocatie van Nederland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier, reserveer direct of reserveer telefonisch via 0162682758. Wij van More-Itz wensen u alvast een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!