Moederdag vieren bij restaurant More Itz

Het is bijna weer tijd om uw geliefde moeder helemaal in de watten te leggen! Of u nu met de gehele familie de waardevolle band tussen moeder en kind viert of kiest voor quality time: bij More Itz bent u aan het juiste adres. Zet uw moeder letterlijk en figuurlijk in het zonnetje deze moederdag op het (deels overdekte) terras aan de jachthaven van Drimmelen. Samen realiseren wij een gelukkige moederdag!

DIRECT RESERVEREN

Moederdag brunch, lunch of diner

Moederdag 2023 is alweer in aantocht en dat vereist de nodige voorbereiding. Restaurant More Itz is de gehele dag geopend voor een heerlijke late moederdag brunch. Bestaat uw familie meer uit middag- of avondmensen? Kies dan voor een uitgebreide moederdag lunch, boordevol overheerlijke bites; een echte shared dining experience! Willen jullie de dag toch meer feestelijk afsluiten? Dan hebben wij een heerlijk moederdag menu voor u klaarstaan. Informeer naar de mogelijkheden voor een moederdag diner via deze pagina.

Culinair genieten in de Biesbosch

Voor een compleet culinair uitstapje bent u bij restaurant More Itz aan het juiste adres! Proef smaken uit diverse keukens in onze fusion gerechten van hoge kwaliteit,gepaard met de beste wijnen of gedestilleerd. Ontdek de huidige menukaart hier. Verzeker uw plekje bij ons binnen in het restaurant en waan u in een Oostenrijks chalet. Is het weer er met moederdag naar? Kies dan voor een plekje op ons prijswinnende terras aan de jachthaven van Drimmelen - hier kan u ultiem genieten van al het moois dat de Biesbosch het oog te bieden heeft! Reserveer op tijd om zeker te zijn van een plekje op moederdag via deze pagina.

Heeft u speciale wensen? Neem dan via deze pagina contact met ons op, samen zorgen wij voor een perfect moederdag cadeau!

Direct Reserveren

Wenst u ook?

Reserveren