KONINGSDAG VIEREN BIJ MORE ITZ

KINGSDAY @ MORE ITZ DRIMMELEN: TIME TO CELEBRATE

Op donderdag 27 april vieren we de verjaardag van Koning Willem-Alexander bij More Itz Drimmelen! Ruil Koningsdag 2023 feesten en Koningsdag festivals in voor een bruisende dag bij More Itz. Ga dit jaar bijzonder uiteten bij ons luxe restaurant direct aan de Jachthaven van Drimmelen en geniet van al het moois dat ons zonnige terras te bieden heeft: een spectaculair uitzicht over de Jachthaven én de Biesbosch. Nieuwsgierig naar wat het team van More Itz voor u in petto heeft deze kingsday? Lees snel verder!

Reserveringen vanaf 12:00 tot 24:00 uur.

 reserveer direct

KONINGSDAG FEEST BIJ MORE ITZ

We gaan knallend de lente in op 27 april bij restaurant More Itz. Geniet vanaf 12.00 van onze Kings brunch: heerlijke sandwiches & more, more cocktails! Vanaf 13.00 kunt u genieten van onze Kings lunch, een luxe sharing lunch met more vino's. Van het Kings diner kunt u vanaf 17.00 genieten, een speels sharing diner vanaf 2 personen: everything more! 

Naast ons wisselende luxe menu vol sharing hapjes en prachtige gerechten, geniet u ook van onze uitgebreide drankenkaart! Geniet van iconische cocktails, kruidige bieren en soepele wijnen die perfect passen bij onze fusion menu kaart. Zo gaat het feest pas echt losbarsten met Koningsdag! Nieuwsgierig naar ons lente-menu?

BEKIJK MENU

MORE EVENTS

Naast dat More Itz open is van donderdag t/m zondag voor spectaculaire lunches en feestelijke diners, is ons team ook zeker niet vies van een goed feestje! Geregeld hebben wij wat te vieren: feestelijke brunches, borrels of bieden wij mogelijkheid om een wedstrijd of spannende race te bekijken bij ons in het restaurant. Komende lente hebben wij diverse geweldige events op de planning staan, waaronder de More Itz Sunday brunch: bites, music & more - not your regular type of brunch! Ook vieren wij uitgebreid moeder- en vaderdag, geniet van een overheerlijke brunch, lunch of diner bij ons in het restaurant of over ons (overdekte) terras midden in de bosrijke omgeving van de Biesbosch. 

BEKIJK ALLE EVENTS

RESERVEER DIRECT

Wenst u ook?

Reserveren