Unieke studentenfeest locatie

Uitkijken over het water terwijl je geniet van een ijskoud biertje of overheerlijke witte wijn? Dan is More-Itz the place-to-be! Wij beschikken over diverse ruimtes die zich niet alleen uitstekend lenen voor een geweldig studentenfeest of gala, maar ook voor een uniek lustrum- of jubileumfeest. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche weten wij precies waar een evenementenlocatie aan hoort te voldoen. Daarom kunnen wij jou garanderen dat jouw feest bij More-Itz onvergetelijk zal worden. Klaar voor de More-Itz experience? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande button.


Ik wil meer informatie

Faciliteiten 

Op onze locatie is aan alles gedacht. Zo beschikken wij over diverse verdiepingen, waarvan een aparte feestverdieping. Op deze verdieping zijn diverse muziekinstallaties geinstalleerd, en kan je gebruik maken van zowel binnen- en buitenbarren, evenals ons terras. Op deze manier hebben wij ervoor gezorgd dat jouw studentenfeest bij More-Itz zowel in de zomer, als in de winter kan plaatsvinden.

Omdat wij beneden beschikken over een bijzonder goede keuken, is het verzorgen van eten tijdens het feest ook geen enkel probleem. Wij nemen dan ook alle zorgen uit handen, en bieden te allen tijde ook een eventplanner aan. Dit kan nog al eens van pas komen bij grotere evenementen, zoals een lustrum of een jubileum. 

Feestlocatie
studentenfeest organiseren

Bereikbaarheid

Door de centrale ligging tussen een aantal provincies is More-Itz zeer goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Dordrecht, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem en alle plaatsen die hiertussen liggen. Gemiddelde aanrijroute varieert tussen de 20 en 40 minuten. Ook vanuit het Vlaamse Gewest zijn wij qua bereikbaarheid een prima locatie om jouw feest te organiseren. We hebben ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en rijden de gasten met golfkarretjes naar de auto als deze wat verder geparkeerd staan. 

studentenfeest organiseren

Feestlocatie met overnachting

Wij willen dat je volledig kunt genieten van een feest bij More-Itz, zonder ook maar ergens op te hoeven letten. Zo vinden wij het belangrijk dat we ook diverse overnachtingsmogelijkheden aanbieden. Ondanks dat More-Itz goed bereikbaar is, kunnen wij goed begrijpen dat je na het evenement niet terug naar huis wilt rijden. Daarom werken wij samen met diverse hotels, waardoor wij voor een scherp tarief overnachtingen kunnen regelen. Wij nemen alle zorgen uit handen, voor jou en jouw gasten.

studentenfeest

Vrijblijvende rondleiding

Op zoek naar een locatie voor een studentenfeest, lustrum, jubileum of gala? Zoek niet verder en vraag een vrijblijvende rondleiding aan op onze locatie. Onze ervaren eventplanner vertelt je graag alle ins-and-outs evenals de mogelijkheden. 

 

  

Offerte aanvragen