vaderdag vieren bij restaurant More Itz

Op Zondag 18 juni is het weer tijd om alle vaders in het zonnetje te zetten; vaderdag 2023 breekt aan! Een overheerlijke, luxe vaderdag brunch of vaderdag lunch is het ultieme uitje om dit baken van de familie te laten zien hoe erg hij wordt gewaardeerd. Het zonnetje zoek je op bij ons op het (deels overdekte) terras aan de Jachthaven van Drimmelen. Maak het vaderdag cadeau compleet door een mooie wandeling door de Biesbosch te maken en voorafgaand van een smakelijke lunch te genieten. Deze vaderdag lunch kan ook vervangen worden door een vaderdag diner in ons gezellige restaurant dat volledig ingericht is in chalet-stijl.

DIRECT RESERVEREN

Nieuwsgierig geworden naar het perfecte vaderdag cadeau idee van More Itz? Lees dan snel verder!

Een perfect vaderdag cadeau!

Het uitzoeken van vaderdag cadeaus is voor velen een lastige opgave. Veelal hebben vaders al genoeg dassen, sokken en flessen gedistilleerd in huis. Het is een hele kunst om een origineel cadeau te bedenken voor iemand die zo'n grote rol speelt in uw leven. Verras je vader daarom met een mooie ervaring - een mogelijkheid om herinneringen te maken met iedereen die uw vader het meest lief is. Schuif aan bij restaurant More Itz en geniet van een overheerlijke vaderdag brunch, vaderdag lunch of een luxe vaderdag diner. Ons prachtige, ruim opgezette restaurant is gelegen in de Jachthaven van Drimmelen, waar u onbeperkt uitzicht heeft over de Brabantse Biesbosch.

Vaderdag uitje: een complete dag in de Biesbosch

Maak het vaderdag weekend helemaal compleet door een mooie familiedag in te plannen in en rondom de Biesbosch. Zo zijn er in de Jachthaven van Drimmelen diverse activiteiten te doen zoals kanoën door de Biesbosch of een mooie wandeling door het natuurpark. Zijn jullie op zoek naar wat meer actie? Denk dan aan een rib boot (scheur met 80 tot 100 km/h over het water) of Fly- en Wakeboarden nabij de Jachthaven. Als uw vader geen waterrat is en het liever droog houdt zijn er prachtige wandelroutes rondom restaurant More Itz beschikbaar, geniet hier al wandelend van al het groen dat de Biesbosch te bieden heeft. 

Restaurant More Itz is expert in mooie arrangementen die helemaal bij uw wensen passen. Wilt u vaderdag 2023 extra speciaal maken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via de onderstaande knop.

contact opnemen  direct reserveren

Wenst u ook?

Reserveren