Midden in de Biesbosch overnachten

Niets is meer ontspannen na een heerlijke dag genieten van al het moois wat More-Itz te bieden heeft, dan een passende overnachting in de buurt. Laat ons uw uitje compleet maken door een welgekozen overnachting voor u en uw gezelschap in de prachtige Biesbosch te boeken. Bijvoorbeeld voorafgaand aan een familiedag of jubileum zodat u in de ochtend niet hoeft te haasten en een ontspannen start van uw prachtdag ervaart. Of na een geslaagde feestavond met al uw beste vrienden, niet opzien tegen de reis naar huis en ongestoord kunnen genieten van de culinaire hapjes en drankjes en dansen tot in de vroege uurtjes. Overnachten in de prachtige omgeving van More-Itz in de Biesbosch maakt uw event compleet. 


Neem contact op voor de opties

Een prachtige overnachting in de Biesbosch

De Biesbosch is een prachtig nationaal park tussen de plaatsen Werkendam, Drimmelen en Dordrecht. Het gebied wordt gekenmerkt door alle slootjes, wilgenbossen, kreken en eilanden die uitsluitend per boot bereikbaar zijn. Dit dynamische en avontuurlijke natuur- en recreatiegebied zal u verbazen als u er midden in wakker wordt.

overnachten in de biesbosch
Biesbosch overnachten

Overnachting in de Biesbosch in een hotel of b&b

Wat een luxe dat u niet hoeft op te zien tegen de reis naar huis of het aanwijzen van een Bob, zodat u ongestoord kunt genieten van uw speciale middag of avond bij More-Itz. Ook in combinatie met een uitje of vergadering regelen wij graag de overnachting voor u. Wij werken exclusief samen met zorgvuldig gekozen partners die al elke wens kunnen voldoen. Wilt u in de Biesbosch overnachten? Onze partners bieden een zeer breed assortiment aan mogelijkheden om lekker te slapen. Of uw voorkeur uitgaat naar een intiem bed and breakfast, b&b, of liever een luxueus hotel, More-Itz biedt alle mogelijkheden om uw uitje tot een succes te maken!

Biesbosch overnachten
Graag vernemen wij al uw wensen en informeren wij u over de talrijke opties.