Kaasfondue

Een heerlijke avond met familie of vrienden genieten van het overheerlijk traditionele Zwitserse kaasfondue arrangement. Wat wilt u nog meer? Terwijl buiten de bladeren van de bomen vallen en de temperatuur steeds verder daalt, bieden wij u de mogelijkheid op te warmen bij de openhaard en te genieten van al het lekkers wat More-Itz te bieden heeft. Wij doen ons uiterste best om u helemaal op uw gemak te laten voelen in ons restaurant. Door de huiselijke sfeer en aankleding van het geheel lijkt het net of u zich in een skichalet in Zwitserland bevindt. Dit in combinatie met een heerlijke traditionele kaasfondue en de beste wijnen bezorgen wij u een avond om nooit te vergeten.


Offerte aanvragen

Kaasfondue

Waar bestaat het arrangement uit?

Het luxe kaasfondue arrangement is speciaal voor u met aandacht en zorg samengesteld. Wij zorgen ervoor dat uw avond compleet is en serveren de traditionele Zwitserse kaas voor u. Bent u een echte liefhebber van truffel? Het is bij ons mogelijk te kiezen voor een kaasfondue met truffel. Dat is natuurlijk ultiem genot. Bij de beste kaasfondue zullen uiteraard verschillende lekkernijen geserveerd worden die in combinatie met de kaas nog lekkerder zijn. Denk hierbij aan verschillende soorten brood, vleeswaren, groentes en aardappeltjes. Van al dit lekkers geniet u al vanaf €26,50 per persoon. Dit arrangement reserveert u al vanaf 2 personen waarbij u 2 uur kunt genieten.

Loopt bij u ook het water al in de mond? Wat dacht u dan van een kaasfondue inclusief een wijnarrangement? Wij serveren voor u de beste wijnen die goed aansluiten bij de verschillende kaasgerechten. Deze wijnen variëren van wit tot rood, denk hierbij aan een Sauvignon, Chardonnay of de Merlot. Tijdens dit wijnarrangement leert u de verfijnde smaak van de verschillende kwalitatieve wijnen zeker kennen. Dit wijnarrangement in combinatie met een kaasfondue reserveert u al voor slechts €49,50.

 

Heeft u allergieën of speciale wensen? Geen probleem, wij doen er alles aan om aan al uw wensen te vervullen.

Kaasfondue

Arrangement uitbreidingen

Mocht u na het genieten van dit heerlijk luxe kaasfondue arrangement nog geen genoeg hebben van al deze warme en gezellige sferen, dan is het mogelijk dit arrangement geheel naar wens uit te breiden. Zo is het mogelijk om, nadat u heeft genoten van een wijn- en kaasfondue arrangement, te overnachten bij een van onze partnerhotels in de buurt. Dit is ideaal als u na een drukke dag niet meer naar huis wilt rijden. Daarnaast is het ook mogelijk voor- of achteraf van de natuur te genieten tijdens een verfrissende sloepentocht waarna u met rode wangen heerlijk plaats kunt nemen bij de openhaard. 

 

Kaasfondue met wijnarrangement inclusief overnachting

Wanneer u kiest voor een kaasfondue in combinatie met een wijnarrangement inclusie overnachting, betaalt u per persoon €99,50. Deze prijs is berekend op basis van een tweepersoonskamer. Na uw overnachting geniet u ook nog eens van een overheerlijk ontbijt.

 

Kaasfondue met wijnarrangement inclusief sloepentocht

Wanneer u kiest voor een kaasfondue in combinatie met een wijnarrangement inclusief een sloepentocht, betaalt u per persoon €89,50. Deze sloepentocht is te boeken vanaf 4 personen.

 

Kaasfondue met wijnarrangement inclusief sloepentocht en overnachting

Wanneer u kiest voor het totaalpakket geniet u van al het moois wat More-Itz te bieden heeft. U betaalt voor een kaasfondue inclusief het wijnarrangement, een sloepentocht en een overnachting voor €139,50 per persoon. Deze prijs is berekend op basis van een tweepersoonskamer inclusief een overheerlijk ontbijt. Houd er wel rekening mee dat de sloepentocht alleen vanaf 4 personen gereserveerd kan worden.

 

Boek en reserveer deze arrangementen nu via info@more-itz.nl 

kaasfondue met wijn