Een spetterende kerstborrel organiseren op een unieke locatie nabij Breda

Wilt u dit jaar een geweldige kerstborrel organiseren, in de buurt van Breda? More-Itz heeft dé perfecte ruimte om uw kerstborrel of eindejaarsborrel te organiseren. Onze ruimtes lenen zich uitstekend voor verschillende soorten feesten en onze locatie is ook nog eens goed bereikbaar. More-Itz is een mondaine apres skigelegenheid, gelegen in natuurpark de Biesbosch. Niks is te gek voor ons. Wij bieden 365 dagen per jaar beleving en 360 graden feest. Wilt u een eigen DJ tijdens de kerstborrel? Regelen we! Kleine culinaire gerechten serveren tijdens de kerstborrel? Geen probleem voor ons. Wij helpen u graag een geweldige kerstborrel, nieuwjaarsborrel, eindejaarsfeest of nieuwjaarsbijeenkomst te organiseren. Onze ruimtes zijn compleet naar uw wensen in te delen. Wist u ook dat More-Itz de ideale locatie is voor een culinair kerstdiner? Bekijk ons kerstmenu en reserveer voor aankomende Kerst!

Bel: 0162682758Reserveren

De perfecte kerstborrel of eindejaarsborrel organiseren

Kerstborrel organiseren bij More-Itz

Nog een aantal maanden te gaan en dan is de tijd van de kerstborrels aangebroken. Een kerstborrel is een goed moment om met alle collega’s een succesvol jaar af te sluiten. Of een nieuwjaarsborrel als frisse start van het nieuwe jaar. Een kerstborrel, eindejaarsborrel of nieuwjaarsborrel organiseren is veel werk. Alhoewel u er ook voor kunt kiezen alles uit handen te geven. More-Itz regelt de bijzondere feestlocatie, catering, drankjes en als het feest tot diep in de nacht duurt is er zelfs een mogelijkheid om te overnachten in ons partnerhotel. Beleef een originele Kerstborrel bij ons in Drimmelen. Komen jullie met een grote groep? Bij More-Itz kunt u het panorama deck huren voor grote groepen, met eigen bar en 360 graden uitzicht over het water en de jachthaven. Geniet van verrassende borrelhapjes, een eigen DJ en een mooie en luxe ambiance. Of het nu om een oud -en nieuwfeest of eindejaarsbijeenkomst gaat, More-Itz is dé locatie die het allemaal mogelijk maakt.

Ideale locatie voor een kerstdiner

Goed eten en drinken tijdens de feestdagen mag natuurlijk niet ontbreken op het lijstje. Wilt u een kerstdiner of nieuwjaarsdiner organiseren en heeft u speciale wensen? Wij serveren tijdens Kerst en nieuwjaar een feestelijk 3- of meer gangendiner in luxueuze stijl. Onze koks werken enkel met topkwaliteit producten van het seizoen en zetten de allerlekkerste gerechten op tafel. Niet alleen erg smakelijk, maar zeker ook een lust voor het oog. Laat u verrassen door onze culinaire ontdekkingsreis. Bekijk ons kerstmenu online en bespreek uw kerstlocatie op tijd. More-Itz herinnert u bij binnenkomst direct aan een Zwitsers chalet. De geweien aan de muur, het hout, de dierenhuiden en het natuurlijke kleurenpalet geven het pand extra veel sfeer. Plof neer in de lederen fauteuils bij de openhaarden en kijk uit over het water en de natuur. De locatie is ideaal voor een romantische en ontspannen boswandeling. De verkleurende bladeren van de bomen zijn in de herfst een prachtig fenomeen om te zien. Na deze wandeling door de natuur kunt u genieten van een goed glas wijn bij ons kampvuur.

Bereikbaarheid van de kerstdiner locatie

More-Itz kerstdecoratie

Iedereen moet natuurlijk gemakkelijk de locatie voor het kerstdiner of eindejaarsfeest kunnen bereiken. More-Itz is gelegen in Drimmelen, in het natuurpark de Biesbosch. Vanuit Brabant en Zuid-Holland zijn wij binnen 20 a 40 minuten te bereiken. Ook vanuit Belgische steden is onze locatie perfect bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, wat dus ook een zorg minder is. More-Itz heeft ruimtes beschikbaar voor grote en kleine groepen, dus of het een oud en nieuw feest is met 250 gasten of een locatie voor een eindejaarsevaluatie met 50 personen, wij hebben de geschikte locatie. Collega’s die van ver komen kunnen overnachten in ons vlakbij gelegen partnerhotel. Vanuit onderstaande steden staat u binnen 20 a 40 minuten bij More-Itz. Een tot in de puntjes verzorgde kerst- of nieuwjaarsborrel begint en eindigt hier!

 • Rotterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Tilburg
 • Dordrecht
 • Oisterwijk
 • Vught
 • Antwerpen
 • Oosterhout
 • Brabant
 • Zuid Holland

Bel: 0162682758Reserveren

Laatste update: 25 oktober 2022

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Kerstuitje bedrijf | Kerstbrunch Rotterdam | Locatie eindejaarsborrelZakelijk kerstdiner | Kerstdiner