Terras More-Itz

Wij hebben voor u het mooiste terras van Nederland gecreëerd. More-Itz ligt op een landtong in de Biesbosch. Daardoor heeft u aan drie zijdes uitzicht op het water. We grenzen aan rivier de Amer, de Biesbosch en de jachthaven. Met ons deels overdekte terras, kunt u in alle jaargetijden en onder alle weersomstandigheden buiten zitten. Hierdoor geniet u het hele jaar door van het buitengevoel! Onze romantische terrassen zijn voorzien van heaters, openhaarden, twee buitenbars en er is zelfs een buitenkeuken. Bijna wekelijks worden er leuke evenementen georganiseerd, zoals de after workparty op vrijdag en lazy sundayafternoons. Houd onze website en facebookpagina goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes.


Reserveer nu

overdekt terras

Maatregeling terras tijdens COVID-19

Vanwege de huidige COVID-19 situatie zijn wij genoodzaakt om het verwarmde terras aan te passen, zodat u zonder problemen kunt genieten van onze prachtige locatie. Wij hebben onze hele locatie voorzien van desinfectie palen, zodat u te allen tijde uw handen kunt desinfecteren. Tevens is onze terras opstelling aangepast, zodat je met gepaste afstand (lees: 2 meter tussen de tafels) kunt genieten van de zon. Wij zijn klaar om u op een veilige manier te verwelkomen op ons overdekte terras en hopen u dan ook vanaf 2 juli weer terug te zien!

overdekt terras

Zonnen op het strand

In onze strandtent kunt u in de zomer genieten van de zon op heerlijke loungebanken en zonnebedden. Dus, als u na uw vergadering even wenst weg te dommelen of wilt genieten van de zon, kan dat! Ook als u geen geschikte kleding bij u hebt, kunt u zonnen. In onze shop kan u namelijk uw zakelijke kledij achterlaten en u steken in meer zomerse kleding. Als u op een zonnebed gaat liggen zonnebaden, lijkt het even of u zich op het strand bevindt. Daarnaast heeft het terras een douche faciliteit en verscheidene andere faciliteiten. Zo kunt u gemakkelijk tijdens het zonnen even onder de douche stappen om af te koelen. Ook hebben we voldoende stoelen en banken, hierdoor kan u lekker in de zon zitten.

buitenterras
terras met zonsondergang

Terras top 100 - Mooiste terras van Nederland

Elk jaar organiseert Misset de terras top 100. Wij hopen daar met More-Itz hoge ogen te gooien. Is dat ons terras beneden of ons terras boven? Op onze terrassen voorzien van loungehoeken, openhaarden, buitenbarren en een buitenkeuken is het goed toeven. Wellicht dat onze beide terrassen kans maken in de verkiezing mooiste terras van Nederland van Misset. Als we al meedoen met Misset’s verkiezing van het mooiste terras van Nederland dan moeten we -  als we hoog eindigen - ook zeker in de top van Brabant staan met ons mooiste terras. Aan drie kanten is ons terras omgeven door water en gelegen in de haven. Tevens organiseren we bijna wekelijks leuke evenementen, zoals after work parties op vrijdag en lazy Sunday afternoons. Ons terras heeft ook een strand, douche en andere faciliteiten. Ook is ons (verwarmde) terras overkapt zodat u ook bij minder weer kunt genieten van het buiten zijn.

terras met zonsondergang

Hét terras in Brabant: More-Itz in Drimmelen

Ons terras aan het water is gelegen in het prachtige natuurgebied van de Biesbosch te Noord Brabant. Deze goed bereikbare locatie is centraal gelegen voor voor verschillende steden. Zo kunt u ons al binnen 20 à 40 minuten bereiken vanaf Rotterdam, Dordrecht, Breda, Den Bosch. Zelfs vanuit Amsterdam en Brussel bent u binnen 1 uur op onze locatie aanwezig. Ofwel, zeker de moeite waard om een heerlijke zomerse dag door te brengen op ons gezellige terras!

terras aan het water

Reserveren