Valentijnsdiner bij More-Itz

 

Wilt u uw geliefde verrassen op valentijn? Kom dan romantisch dineren bij More-Itz. Op Valentijnsdag bieden wij dit jaar de mogelijkheid om te genieten van een Shared Dining Surprise. Tijdens dit valentijnsdiner zullen u en uw valentijn helemaal in de watten worden gelegd. Het arrangement is inclusief een drankenarrangement met bubbels en een dessert. De gerechten die op deze speciale avond worden geserveerd zijn met zorg en aandacht uitgekozen door onze top chefs. Op onze bijzondere locatie midden in het Biesbosch kunt u ook op deze dag genieten van onze bijzondere ambiance. Met een 360 graden uitzicht over het water, het knisperen van de openhaard en romantische achtergrond muziek wanen jullie je bij binnenkomst al in één en al romantiek. Wij doen er alles aan uw avond perfect te laten verlopen! Zien we u 14 februari? 

Verdient uw geliefde een romantische avond weg? Reserveer dan hieronder direct uw tafel en kom genieten bij More-Itz!

Een avond om nooit te vergeten

Wist u dat onze locatie omringt is met prachtige natuur? Neem daarom ook de tijd voor een heerlijke boswandeling voor- of na een heerlijke maaltijd. Wilt u volop van uw valentijnsavond kunnen genieten? Dan heeft u ook de mogelijkheid om na het valentijnsdiner te overnachten in de omgeving. Samen met onze partners bieden wij hiervoor een zeer breed assortiment aan mogelijkheden. Ongeacht uw voorkeur voor een luxueus of intiem hotel, wij zullen samen met onze partners uw wensen verwezenlijken zodat uw valentijnsdag een gegarandeerd succes is!

More-Itz valentijnsdiner experience

Valentijnsdiner bij More-Itz

 

Bent u overtuigd dat More-Itz de ideale locatie is voor uw valentijnsdiner? Reserveer dan direct uw tafel of neem contact met ons op voor meer informatie!

More-Itz reserveren