Biesbosch activiteiten bij More-Itz

De Biesbosch is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het prachtige nationale park is gelegen tussen de plaatsen Werkendam, Drimmelen en Dordrecht. Het park is een van de grootste trekpleisters voor toeristen in West-Brabant en is geschikt voor prachtige vaar- en wandeltochten. Daarnaast zijn er nog een tal van andere rustgevende en sportieve activiteiten in Brabant en rondom de Biesbosch voor alle leeftijden! Ook bij More-Itz kunt u terecht voor diverse activiteiten.

 

Bent u op zoek naar originele ideeën voor activiteiten in Brabant voor volwassenen? Of benieuwd naar diverse groepsactiviteiten in de Biesbosch? Rustgevende of juist sportieve uitjes? Wij zetten alle activiteiten in de Biesbosch en bij More-Itz voor u op een rij.


Groepsactiviteiten in de Biesbosch

Voor het organiseren van een leuk en origineel bedrijfsuitje, teambuilding uitje of andere groepsactiviteit kunt u terecht in en rondom de Biesbosch bij More-Itz.

 

Kookworkshop

Kom langs bij More-Itz en volg een culinaire kookworkshop in onze buitenkeuken. Vanaf hier heeft u fantastisch uitzicht over de rivier. Uiteraard gaat u aan de slag met voortreffelijke ingrediënten en na de workshop kunt u de heerlijke gerechten gezellig samen opeten.

 

Escaperoom challenge

Escape from More-Itz. Ook bij More-Itz kunt u terecht voor een spannende escaperoom. We sluiten de bovenverdieping af en u dient te ontsnappen door het oplossen van puzzels, het kraken van cryptische omschrijvingen en het leggen van verbanden. Ontsnap uit de escaperoom en neem daarna gelijk plaats voor een borrel of diner.

 

Fotozoektocht

Aan de hand van foto’s zoekt u met een groepje een weg door de Biesbosch, op het water door het doolhof van kreken en op het land in recreatiegebied De Hollandse Biesbosch. Het is een uitdagend spel voor groepen waarbij u van alles te weten komt over de Biesbosch, de planten, de dieren en de cultuurhistorie.

 

Offerte aanvragen

Rustgevende activiteiten

De Biesbosch wordt gekenmerkt door de prachtige natuur. Het park is een avontuurlijk doolhof van rivieren, eilandjes met wilgenbossen en kreken met glashelder water. In de Biesbosch zijn er verschillende rustgevende activiteiten voor het hele gezin!

 

(Stads) wandeling

Het natuurgebied van de Biesbosch is uitermate geschikt voor een prachtige wandeling. Laat u onderdompelen in de prachtige natuur en kom tot rust. Naast een wandeling door de Biesbosch is het ook mogelijk om een stadswandeling te maken door de vestingstadjes Geertruidenberg of Heusden. Dit kunt u combineren met een tocht over het water of over het land met scooters of tuk tuks.

 

Sloepentocht

Verken de Biesbosch per sloep. Het natuurgebied heeft bijzonder flora en fauna. Voor de beste ervaring per sloep raden wij u aan om in de winter een van de wintersloeptochten te doen. Rond deze tijd van het jaar is de Biesbosch op haar mooist. Kom na de sloepentocht gezellig opwarmen bij More-Itz met eventueel een High Tea of een kaasfondue arrangement! Bekijk hier de sloepentocht mogelijkheden.

 

Fluisterboottocht

Stap in Drimmelen op een fluisterboot voor een echte natuurbeleving! Deze tocht duurt twee uur en neemt u mee door de flora en fauna van het Nationale Park. Op de fluisterboot is een gids van Staatsbosbeheer aanwezig. U komt hierdoor tijdens de tocht alles te weten over dit prachtige natuurgebied! Deze vaartocht is niet alleen mooi, maar ook educatief.

 

Contact

Biesbosch natuur

sloepentocht biesbosch

biesbosch boottocht

Sportieve activiteiten

De Biesbosch wordt gekenmerkt door de prachtige natuur, dit neemt niet weg dat er ook in dit gebied ontzettend veel leuke sportieve activiteiten worden georganiseerd. Houdt u wat meer van actie? Dan zijn deze activiteiten in de Biesbosch en vlakbij Drimmelen zijn zeker geschikt voor u.

 

Rib boot

Bent u op zoek naar actie en houdt u van een adrenaline kick? Altijd al met 80 tot wel 100 k/m per uur over het water willen scheuren? Kom dan rib boot varen bij More-Itz! Met deze snelle boten worden spectaculaire tochten georganiseerd.  Vertrek bijvoorbeeld vanaf More-Itz of stap op in Rotterdam, Breda of Den Bosch en u bent binnen 50 minuten in Drimmelen! Goed om te weten, de rib boten varen alleen bij daglicht.

 

Fly- en wakeboarden

In de Biesbosch kunt u niet alleen wandelen en varen, er is nog meer actie te beleven op het water. Kom bij More-Itz flyboarden of wakeboarden op het water. Andere mogelijkheden op het water zijn: bommetje, waterskiën, bandvaren en suppen. Wilt u liever niet nat worden? Wij beschikken over pontons waaruit u de sportievelingen kunt bekijken. 

 

Tuk tuk of scooter challenge

Een leuke activiteit om Brabant te verkennen is middels een tuk-tuk of scooter challenge. Race met een van deze vervoersmiddelen en een GPS door het rivieren- en dijkenlandschap. U kunt zelf uw route bepalen! Maak er een challenge van door checkpunten aan te wijzen. Wie als eerste terug is en alle checkpunten heeft afgevinkt heeft gewonnen!

groepsactiviteiten biesbosch

flyboarden more-itz

activiteiten biesbosch

Biesbosch activiteiten bij More-Itz

In en rondom de Biesbosch zijn genoeg activiteiten te doen voor een compleet dagje uit voor zowel volwassenen als kinderen. Combineer een van deze activiteiten met een lunch, diner of borrel bij More-Itz! Wilt u meer informatie over de verschillende activiteiten in de Biesbosch die wij organiseren of wilt u een reservering maken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Nieuwe Jachthaven 50

4924 BA Drimmelen

0162 682 758

info@more-itz.nl