VALENTIJNSDAG BIJ MORE ITZ

De meest romantische dag van het jaar breekt bijna aan: Valentijnsdag 2023. Op dinsdag 14 februari vieren wij de dag van de liefde! De Valentijnsdag ideeën vliegen u vast en zeker al om de oren, maar één ding is zeker: deze dag wilt u natuurlijk doorbrengen met uw geliefde - en dan het liefst onder het genot van een heerlijke valentijnslunch of een valentijnsdiner gecombineerd met een goed glas wijn.

Bij More Itz is dit allemaal mogelijk - wij verzorgen het complete plaatje voor u! Bent u op zoek naar een romantische locatie voor een smaakvolle valentijnslunch of valentijnsdiner? Heeft u genoeg van bloemen bezorgen of een klein Valentijn cadeautje? Met een romantisch etentje bij restaurant More Itz pakt u groots uit voor uw geliefde!

DIRECT RESERVEREN

culinair valentijnsdiner

Bij More Itz zijn we altijd bezig met het creëren van luxe fusion gerechten. We verzamelen inspiratie uit diverse keukens om een heerlijk gerecht voor onze gasten te kunnen serveren. Onze gerechten zullen op 14 februari voelen als een ware Valentijn knuffel. 

Bent u op zoek naar iets meer zoet(sappigheid)? Onze desserts zijn van topniveau! Bij Valentijnsdag denkt u natuurlijk al snel aan chocolade - kies dan voor ons chocoladetaartje. Geserveerd met een heerlijke noten crumble, frambozen coulis en een frambozen sorbet. Toch op zoek naar iets meer romantiek? Kies dan voor het proeverij dessert. Dit dessert wordt speciaal samengesteld door de chef. Hier kunt u vanaf 2 personen van genieten, samen met uw partner. 

Nieuwsgierig geworden naar ons menu? Bekijk het menu hier

ORIGINEEL VALENTIJNSCADEAU

Voorafgaand of na uw Valentijnslunch of -diner is het mogelijk om een romantische wandeling te maken door de prachtige omgeving van de Biesbosch. Restaurant More Itz is gelegen in de fraaie jachthaven van Drimmelen, waar u bij goed weer ook de mogelijkheid heeft een bootje te huren en samen met uw partner een mooie tocht kunt maken door de Biesbosch. Er zijn diverse mogelijkheden in de nabije omgeving om het valentijnsdiner of de valentijnslunch om te toveren in een waar origineel valentijnsdag cadeau!

Wenst u ook?

Reserveren