Valentijnsdiner bij More-Itz

 

Wilt u uw geliefde verassen op valentijn? Kom dan romantisch dineren bij More-Itz. Op valentijnsdag bieden wij dit jaar de mogelijkheid om te genieten van een valentijsdiner. Op onze bijzondere locatie midden in het Biesbosch kunt u ook op deze dag genieten van onze bijzondere ambiance. Met een 360 graden uitzicht over het water, het knisperen van de openhaard en romantische achtergrond muziek wanen jullie je bij binnenkomst al in één en al romantiek.

 

Verdient uw geliefde een romantische avond weg? Reserveer dan hieronder direct uw tafel en kom genieten van overheerlijk valentijnsdiner bij More-Itz!


Offerte aanvragen

Romantisch dineren in het Biesbosch

 

Wij begrijpen dat het in deze hectische tijd soms lastig is om elkaar voldoende aandacht te geven. Valentijnsdag is daarom de uitgelezen dag om aan elkaar te laten zien hoe gek je bent op elkaar. Hoe je dit het beste kan doen? Met een valentijnsdiner! Ons sfeervolle interieur ademt romantiek. Bij More-Itz willen wij u dan ook de mogelijkheid bieden om deze bijzondere dag in stijl te ‘vieren’. Geniet van het overheerlijke valentijnsmenu dat met liefde is bereid door onze chef-kok. Ons ervaren personeel geeft jullie daarnaast graag advies over de verschillende soorten wijnen in ons arrangement. Kortom, More-Itz heeft alle facetten in huis om uw geliefde een geweldige valentijsdag te bezorgen.

Een avond om nooit te vergeten

Wist u dat onze locatie omringt is met prachtige natuur? Neem daarom ook de tijd voor een heerlijke boswandeling voor- of na uw valentijnsdiner. Wilt u volop van uw valentijnsavond kunnen genieten? Dan heeft u ook de mogelijkheid om na het valentijnsdiner te overnachten in de omgeving. Samen met onze partners bieden wij hiervoor een zeer breed assortiment aan mogelijkheden. Ongeacht uw voorkeur voor een luxueus of intiem hotel, wij zullen samen met onze partners uw wensen verwezenlijken zodat uw valentijnsdag een gegarandeerd succes is!

Valentijnsdiner bij More-Itz

 

Bent u overtuigd dat More-Itz de ideale locatie is voor uw valentijnsdiner? Reserveer dan direct uw tafel of neem contact met ons op voor meer informatie!