Valentijnsdiner bij More-Itz

 

Wilt u uw geliefde verrassen op valentijn? Kom dan romantisch dineren bij More-Itz. Op Valentijnsdag bieden wij dit jaar de mogelijkheid om te genieten van een Shared Dining Surprise. Tijdens dit valentijnsdiner zullen u en uw valentijn helemaal in de watten worden gelegd. Het arrangement is inclusief een drankenarrangement met bubbels en een dessert. De gerechten die op deze speciale avond worden geserveerd zijn met zorg en aandacht uitgekozen door onze top chefs. Op onze bijzondere locatie midden in het Biesbosch kunt u ook op deze dag genieten van onze bijzondere ambiance. Met een 360 graden uitzicht over het water, het knisperen van de openhaard en romantische achtergrond muziek wanen jullie je bij binnenkomst al in één en al romantiek. Wij doen er alles aan uw avond perfect te laten verlopen! Zien we u 14 februari? Verdient uw geliefde een romantische avond weg? Reserveer dan hieronder direct uw tafel en kom genieten bij More-Itz!


Reserveren

Valentijns diner

Waar bestaat het Valentijnsdiner uit?  

Wij begrijpen dat het in deze hectische tijd soms lastig is om elkaar voldoende aandacht te geven. Valentijnsdag is daarom de uitgelezen dag om aan elkaar te laten zien hoe gek je bent op elkaar. Hoe je dit het beste kan doen? Genieten van een heerlijke maaltijd. Ons sfeervolle interieur ademt romantiek. Bij More-Itz willen wij u dan ook de mogelijkheid bieden om deze bijzondere dag in stijl te ‘vieren’. Geniet van het overheerlijke Shared Dining Surprise menu waarbij jullie genieten van al het lekkers wat More-Itz te bieden heeft: 

  • Dessert
  • Bubbel
  • 2 uur More Drankenarrangement met mooie wijnen
  • €59,50 per persoon voor 2 uur
  • €69,- per persoon voor 3 uur
  • Het is ook mogelijk van de à-la-cartemenukaart te bestellen

Al onze gerechten worden met liefde bereid door onze chef-kok. Tijdens het Valentijns arrangement geniet u naast deze gerechten ook 2 uur lang van een uitgebreid drankenarrangement inclusief bubbels. En, niet te vergeten, deze romantische avond wordt natuurlijk afgesloten met een liefdevol dessert. More-Itz heeft alle facetten in huis om uw geliefde een geweldige Valentijnsdag te bezorgen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft over dit arrangement.

Valentijns diner

Een avond om nooit te vergeten

Wist u dat onze locatie omringt is met prachtige natuur? Neem daarom ook de tijd voor een heerlijke boswandeling voor- of na een heerlijke maaltijd. Wilt u volop van uw valentijnsavond kunnen genieten? Dan heeft u ook de mogelijkheid om na het valentijnsdiner te overnachten in de omgeving. Samen met onze partners bieden wij hiervoor een zeer breed assortiment aan mogelijkheden. Ongeacht uw voorkeur voor een luxueus of intiem hotel, wij zullen samen met onze partners uw wensen verwezenlijken zodat uw valentijnsdag een gegarandeerd succes is!

valentijnsdiner Biesbosch

Valentijnsdiner bij More-Itz

 

Bent u overtuigd dat More-Itz de ideale locatie is voor uw valentijnsdiner? Reserveer dan direct uw tafel of neem contact met ons op voor meer informatie!