Vergaderen in coronatijd? Dit kan bij More-Itz!

Bent u op zoek naar een coronaproof vergaderruimte? Dan bent u bij More-Itz aan het juiste adres. Natuurlijk hebben wij de afgelopen periode niet stilgezeten. Zo hebben we onze vergaderruimtes dusdanig ingericht, waardoor de anderhalve meter tussen u en uw gasten gewaarborgd kan worden. More-Itz helpt u graag bij het organiseren van uw vergadering. Zo zorgen we ervoor dat u van alle gemakken wordt voorzien, waarbij er rekening gehouden wordt met de maatregelen van het RIVM.

Informeer vandaag nog of er een vergaderruimte op de voor u gewenste dag beschikbaar is!

 

Uw vergadering bespreken? 

Vergaderen met 1,5 meter afstand

Coronaproof vergaderen is tegenwoordig het nieuwe normaal. De anderhalve meter samenleving vraagt dan ook om behoorlijk wat aanpassingen. Het is voor u steeds weer een strijd om de perfecte coronaproof vergaderlocatie te vinden, als u het online vergaderen zat bent. Wij begrijpen dit als geen ander. Ondanks de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd, willen we er samen met u het beste van maken! Dit, zodat u en uw gasten elkaar weer op een veilige afstand live kunnen zien en spreken.

vergaderen in coronatijd
vergaderen in coronatijd aan het water

Vergaderen in coronatijd volgens de maatregelen

Tijdens de corona periode vergaderen? Dan stel je jezelf de volgende vraag: mag je vergaderen in coronatijd? Bij More-Itz is het mogelijk! Allereerst een opsomming van de huidige maatregelen die betrekking hebben op het vergaderen vanuit het RIVM: 

  • Vanaf oktober mag u binnen met maximaal 30 personen vergaderen en buiten met maximaal 40 personen vergaderen. Dit is exclusief het personeel;
  • Vooraf reserveren is verplicht, evenals de gezondheidscheck bij binnenkomst;
  • More-Itz is verplicht om te registreren wie er aanwezig zijn. Gasten die hier niet aan meewerken, kunnen de toegang geweigerd worden;
  • Te allen tijde geld de regel: 1,5 meter afstand van elkaar; met uitzondering op partners en als u uit hetzelfde huishouden komt;
  • En erg belangrijk, heeft u klachten die passen bij het coronavirus? Blijf thuis!

Bekijk de website van het RIVM als u vragen heeft over de maatregelen omtrent het coronavirus, zodat u altijd up-to-date blijft van de huidige maatregelen omtrent het coronavirus

vergaderen in coronatijd aan het water

Veilig vergaderen in een van onze vergaderruimtes

Bij More-Itz doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u en uw gasten met een veilig gevoel bij ons kunnen vergaderen. Zo beschikken wij over verschillende vergaderruimtes, waarin u coronaproof kunt vergaderen. Alle ruimtes variëren in grootte, zodat er altijd anderhalve meter afstand tussen de gasten gewaarborgd kan worden. Tevens kijken we samen met u naar welke ruimte het beste aansluit op uw wensen, en passen waar nodig de ruimte daarop aan. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de hygiënemaatregelen. Dit betekent onder andere dat de ruimtes voor iedere bijeenkomst volledig worden gereinigd.

corona vergaderen tafel
coronaf vergaderen buiten

De 1,5-meter-afstand-vergaderen feitjes

Zoals al eerder aangegeven, denken wij graag met u mee over hoe we uw coronaproof vergadering tot een succes kunnen maken. Juist in deze tijd is het een fijne gedachte dat u het organiseren van uw vergadering aan ons kunt toevertrouwen. Onderstaand een aantal feitjes over de voordelen van het vergaderen bij More-Itz. 

Centraal gelegen vergaderlocatie

More-Itz is ontzettend centraal gelegen. Zo kunt u ons al binnen 20 à 40 minuten bereiken vanaf Rotterdam, Dordrecht, Breda, Den Bosch. Zelfs vanuit Amsterdam en Brussel bent u al binnen 1 uur op onze locatie aanwezig.

1,5 meter afstand gegarandeerd

Door de variatie aan ruimtes, kunnen we voor iedere groepsgrootte de anderhalve meter afstand garanderen. Wij vragen u en uw gasten dan ook om te allen tijde de anderhalve meter afstand te waarborgen.

Voorzien van de meest moderne faciliteiten

Hierbij moet u denken aan alles wat er nodig is om een succesvolle vergadering te organiseren, zoals beamers, geluidsinstallaties en projectoren. Ook is de gehele locatie voorzien van desinfectie palen, zodat u op elk moment uw handen kunt desinfecteren.

Volledig verzorgde bijeenkomst

Wilt u tijdens de vergadering lunchen? Ook dit is geen probleem. Wij kunnen de catering volledig aanpassen naar uw wensen. Tevens bieden wij u ook de mogelijkheid om een vergadering te organiseren in combinatie met overnachting. Zo zijn er verschillende vergaderarrangementen waarvan u gebruik kunt maken.

coronaf vergaderen buiten

Ook al eens nagedacht over buiten vergaderen?

Tijdens de coronacrisis hebben we natuurlijk niet stilgezeten en hebben we gekeken naar creatieve oplossingen voor het organiseren van vergaderingen. Zo bieden wij u ook de mogelijkheid om buiten te vergaderen. Een vergadering in de buitenlucht zorgt ervoor dat mensen creatiever worden. Dit is iets wat in deze tijd zeker handig is, gezien er veel meer van ons wordt verwacht om out-of-the-box te denken. Wilt u een vergadering organiseren in de buitenlucht? Dan is het vergaderarrangement buiten vergaderen wat voor uw bedrijf!

corona vergaderen Biesbosch


U kunt weer coronaproof vergaderen!

De afgelopen maanden stonden volledig in het teken van allerlei regels en veranderingen wegens het coronavirus. Bent u benieuwd geworden naar hoe een coronaproef vergadering in zijn werking gaat? Vul dan onderstaand formulier in. Wij helpen u graag bij het organiseren van een succesvolle vergadering. Een vergadering waar nog lang over gesproken zal worden!

Vul hieronder het formulier en wij nemen z.s.m contact met u op!