PASEN BIJ MORE ITZ

Bij More Itz vinden wij Pasen misschien wel een van de meest ondergewaardeerde feestdagen van het jaar. Pasen is hét moment om weer met familie bij elkaar te komen na de drukke decembermaand en gezamenlijk de lente te vieren. Het zonnetje gaat schijnen, het wordt warmer én de mensen worden gezelliger. More Itz wilt de Lente samen met u en uw dierbaren vieren! Dat doen wij gedurende het paasweekend met een heerlijke Paasbrunch/Paaslunch of, doe eens gek: een Paasdiner! Gewoon omdat ‘t moet kunnen. 

DIRECT RESERVEREN

VOLLEDIG VERZORGD

De vragen spoken wellicht al door uw hoofd: wat hoort er bij een Paasbrunch? Wat eet men bij een Paaslunch? Wat heb ik nodig voor een Paasdiner? Geen zorgen! Die vragen kunt u lekker laten waaien; More Itz staat voor u en uw gasten klaar. Met de Paasdagen zorgt More Itz ervoor dat wij de lekkerste gerechten klaarmaken voor u, met inspiratie en smaken uit diverse keukens. Uiteraard is het welbekende eitje ook aanwezig aan de Paastafel - dat mag traditiegetrouw niet ontbreken bij een Paasbrunch/-lunch.

De gerechten die restaurant More Itz serveert op Eerste en Tweede Paasdag bestaan uit diverse smaken. Zo kunt u ervoor kiezen om uw Paasbrunch hartig te beleven, maar is er ook ruime keuze voor de zoetekauw. Bent u van plan met een grote groep te komen brunchen, lunchen of dineren? Neem gerust contact met ons op voor menu-mogelijkheden. 

inspirerende locatie

More Itz is voor een lekkere Paasbrunch, Paaslunch en Paasdiner Eerste- en Tweede Paasdag geopend vanaf 12.00, zo hoeft u niet vroeg op te staan voor een Paasontbijt, maar zit iedereen heerlijk fris aan tafel op Eerste Paasdag of Tweede Paasdag. Wij hopen u te mogen ontvangen!

DIRECT RESERVEREN

Wenst u ook?

Reserveren