Personeelsfeest

Een personeelsfeest staat of valt met de keuze van de locatie. Voor een locatie die past bij de branding van het evenement, origineel is en alle faciliteiten heeft, raden wij u graag aan om onze evenementenlocatie eens te bezoeken. Onze locatie is centraal gelegen, goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien. Wij helpen u graag met het organiseren van een fantastisch personeelsfeest.

More-Itz, itz more!


Vraag uw offerte aan!

Unieke bedrijfsfeest locatie

Onze locatie is perfect geschikt voor uw bedrijfsfeest. Middels ons panorama uitzicht kijkt u direct uit op een van de grootste havens van Europa. Kom genieten van de luxe en bekijk unieke boten, terwijl u samen met uw collega's tot in de late uurtjes doorfeest. Naast de unieke omgeving van ons pand, is ons pand ook helemaal in Zwisterse stijl. Wanneer u onze locatie bekijkt, zal het u opvallen dat het groots is ingericht met stoere accenten van leer en hout. Onze diverse kroonluchters, gemaakt van geweien, geven samen met de andere accessoires een unieke landelijke sfeer. 

 

Voorzien van alle gemakken

Bij More-Itz hebben wij alle middelen in huis om van uw personeelsfeest een geslaagd feest te maken. Of het nu draait om muziek, lifestyle, eten of drinken. Wij hebben het allemaal. Onze eventmanager staat dan ook te springen om uw evenement tot een goed einde te brengen. Wanneer gewenst kan er gemakkelijk gebruik worden gemaakt van een geluidsinstallate, voor zowel een DJ als voor een band. Heeft u zelf geen DJ? Geen paniek! Wij kunnen dit voor jullie verzorgen. Het feest gaat dan ook tot in de late uurtjes door, verzorgd van A tot Z. 

Komt u met de auto? Ook dat is geen probleem. Rondom onze locatie is genoeg parkeergelegenheid voor u en uw gasten. En, wanneer u een lange afstand moet rijden, is het tevens mogelijk om te overnachten. Vraag hierover gerust meer informatie!

Personeelsfeest More-Itz

Perfect te bereiken locatie

More-Itz is ontzettend centraal gelegen. Zo is onze locatie goed aan te rijden vanuit onder andere Rotterdam, Dordrecht, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem, en alle tussenliggende plaatsen. Gemiddeld zal u dan ook zo'n 20 tot 40 minuten onderweg zijn. Zoals eerder besproken is er voldoende parkeergelegenheid. Wij bieden tevens de optie om, wanneer er iets verder wordt geparkeerd, middels golfkarretjes uw gasten op te halen. Ideaal toch? 

Offerte aanvragen