Personeelsfeest

Een personeelsfeest staat of valt met de keuze van de locatie. Voor een locatie die past bij de branding van het evenement, origineel is en alle faciliteiten heeft raden wij u graag aan om onze evenementenlocatie eens te bezoeken. Onze locatie is centraal gelegen, goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien. Wij helpen u graag met het organiseren van een fantastich personeelsfeest.

More-Itz, itz more!


Vraag uw offerte aan!

 

Personeelsfeest met spetterende activiteiten

More-Itz is een mondaine après skihut gelegen aan het water. Wij bieden 360 graden feest en 365 dagen beleving. Een absolute toegevoegde waarde is dat u aan uw feest nog spetterende activiteiten zoals fly- of wakeboarden, waterskiën of kanoën kunt toevoegen. Of wilt u de wateren van de Biesbosch verkennen per sloep, rib boot of rondvaartboot? Dit is mede mogelijk door samenwerkingen met verschillende partners. ‘The sky is the limit’ zeggen wij vaak. Hieronder zullen de verschillende activiteiten op het water en op het droge nog kort worden toegelicht. Informeer direct naar onze beschikbaarheid op de door u gewenste dag! Mail ons op info@more-itz.nl of bel ons op 0162 682 758.

 


Arrangementen op het water:

Rib boot varen

Altijd al met een snelle rib boot over het water willen scheuren? Maak het personeelsfeestje helemaal compleet door met de rib boot richting More-Itz te varen en stap op in Rotterdam, Breda of Den Bosch. Na afloop van uw personeelsfeest wordt u met de touringcar naar huis gebracht. Andersom is ook een optie natuurlijk.


Fly- of wakeboarden

Voor de sportievelingen is het mogelijk om zich voor, tijdens of na het bedrijfsfeest op het water te begeven. Zij kunnen daar bijvoorbeeld fly- of wakeboarden, maar er zijn nog meer combinaties mogelijk. Denk hierbij aan bommetjes, waterskiën, watertuben en suppen. Genoeg opties mogelijk! Heeft u geen zin in een nat pak? U kunt vanaf de pontons uw collega’s aanschouwen in het water. Lees hier meer informatie over flyboarden.


Sloep varen

Met een sloep de Biesbosch verkennen? Ook dit is mogelijk. U vaart door de prachtige Biesbosch, het 3e natuurgebied van Nederland. Laat u alles door de gids vertellen over het prachtige natuurgebied.

Leuk personeelsfeest met activiteiten bij More-Itz in de Biesbosch
Personeelsfeest More-Itz
Voor jouw bedrijfsfeest de tuk tuk challenge doen met jouw collega's? Dat kan bij More-Itz!

Arrangementen op het droge:

Wandeling

Een verfrissende wandeling maken voor of na het feestje en kom meer te weten over de flora en fauna van de Biesbosch. Geniet van het mooie landschap, praat bij met collega's en kom volledig tot rust.


Tuk tuk challenge

Kent u die leuke tuk tuks uit Thailand? Die hebben wij ook bij More-Itz! U kunt een leuke tuk tuk challenge aangaan met uw collega’s. Verken het rivieren- en dijklandschap met behulp van een GPS. De juiste route vindt u door de GPS goed te volgen. Je wint de challenge door als eerste terug te zijn nadat alle checkpoints zijn afgevinkt.


Scooter challenge

Ook met de scooter kunt u uw collega's uitdagen tot een ware race! Volg de GPS route zo nauwkeurig mogelijk om alle checkpoints af te vinken en als eerste weer terug te zijn. Een gezellig en competitief spel om als team van te genieten.


Escaperoom

Wilt u die borrel of diner verdienen? Aan de hand van cryptische omschrijvingen en het kraken van puzzels kunt u proberen te ontsnappen van de afgesloten bovenverdieping. Welk team heeft als eerst de sleutel gevonden en weet succesvol te ontsnappen uit de escaperoom?


Stadswandeling

Een stadswandeling door de vestingstadjes Heusden of Geertruidenberg kunt u gemakkelijk combineren met een vaartocht, de tuk tuk of scooter challenge. Dit kan natuurlijk ook per touringcar, precies wat u wilt!


Kookworkshop

We hebben een prachtige buitenkeuken op de bovenverdieping waar u een kookworkshop kunt volgen. Tijdens het koken heeft u waanzinnig uitzicht over de Biesbosch en de jachthaven.

Feesten met alles erop en eraan

Wij hebben een prachtige geluidsinstallatie, maar voor uw personeelsfeest wilt u natuurlijk totaal ontzorgd worden. Daarom hebben wij DJ’s en de daarbij behorende apparatuur tot onze beschikking. Zo kunnen wij een weergaloos feest voor u organiseren. Onze wijnkelder beschikt over prachtige wijnen en in onze keuken worden bijpassende seizoensgerechten bereid. Het programma wordt volledig naar uw wensen ingedeeld, u wenst, wij regelen het!

Om ultiem te kunnen genieten van het bedrijfsfeest, kunt u ook gemakkelijk in een B&B bij ons in de straat blijven slapen of het hotel Made in de buurt.

Bereikbaarheid

More-Itz is gelegen in het noorden van Brabant in het dorpje Drimmelen. Gelegen in het natuurgebied de Biesbosch is de locatie makkelijk bereikbaar per auto, boot of fiets. Vanuit Dordrecht, Rotterdam, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem zijn wij binnen 20 à 40 minuten goed bereikbaar. Ook vanuit het Vlaamse gewest zijn wij qua bereikbaarheid een uitstekende locatie om uw personeelsfeest te organiseren. Graag vernemen wij al uw wensen. Bel 0162 682 758 of mail naar reserveren@more-itz.nl

Offerte aanvragen