Vergaderlocatie More-Itz, voor bijzondere en inspirerende vergaderruimtes

Bent u op zoek naar een inspirerende en speciale vergaderruimtes in Brabant? Dan is More-Itz de perfecte vergaderlocatie voor u. Bij ons vindt u prachtige luxe vergaderruimtes met een adembenemend, uniek uitzicht op de jachthaven van Drimmelen en de Biesbosch waar u heerlijk even van de frisse lucht kunt genieten. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw vergaderingen en bijpassende activiteiten of wilt u vergaderen en overnachten? More-Itz biedt ook de vergaderlocatie met overnachting aan! We zorgen ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien. U kunt daardoor de focus houden op de vergadering. Informeer nu of uw vergaderruimte nog beschikbaar is op de door u gewenste dag. 

Meer informatie over vergaderlocatie

De eyecatcher onder de vergaderlocaties

More-Itz is een bijzondere en duurzame vergaderlocatie en evenementenlocatie, gelegen aan de rand van de Biesbosch. De ruimte heeft aan drie kanten uitzicht op het water. Het uitzicht zorgt voor een relaxte omgeving. Hierdoor kunt u in een ontspannen sfeer vergaderen op locatie en brainstormen. More-Itz is gelegen aan de van de grootste binnen jachthaven van Europa, waardoor er altijd een mooi uitzicht is op de boten die er liggen. Doordat de inrichting van het pand is geïnspireerd op de Zwitserse skichalets, is er veel gebruik gemaakt van hout. De warmte die dit hout uitstraalt geeft een rustig gevoel, waardoor u zich volledig kunt toespitsen op het nemen van belangrijke beslissingen. More-Itz is met haar inrichting de eyecatcher onder de vergaderlocaties.

Meer informatie over vergaderlocatie

More-Itz vergaderlocatie Brabant

Verschillende vergaderruimtes

Op de vergaderlocatie More-Itz hebben wij verschillende ruimtes beschikbaar in de volgende drie formaten: klein tot 16 man, middel tot 40 man of groot tot 90 man. Bent u op zoek naar een vergaderzaal in Brabant? Bij More-Itz kunt u zelf kiezen welke ruimte geschikt is voor de zakelijke bijeenkomst. Wij zijn voorzien van de meest moderne faciliteiten. Denk bijv. aan beamers, projectoren of geluidsinstallaties. Alles wat nodig is om een succesvolle en leuke vergadering te realiseren. Grenzend aan de vergaderruimtes hebben wij een prachtig afgezonderd terras waar we na afloop diverse mogelijkheden hebben voor een maatwerk diner zoals lopend buffet, BBQ of à la carte.

More-Itz vergaderruimte reserveren

 

Aanvullende activiteiten

Wilt u graag een aanvullende activiteit op de vergadering? More-Itz realiseert dit voor u! De mogelijkheid om even een frisse neus te halen tussen de meetings door is ideaal! Door de bijzondere ligging van More-Itz is het een uitstekende uitvalsbasis voor zowel activiteiten op het water als op het land, in en rondom de haven van Drimmelen en de Biesbosch.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw vergadering te combineren met een overnachting, zodat uw dag compleet wordt!

More-Itz vergaderen and more

Activiteiten op het water:

Rib boot varen

Met snelle rib boten over de rivier varen. U kunt ook in Rotterdam, Breda of Den Bosch opstappen. En dan bent u binnen 50 minuten in Drimmelen. ‘Even’ vergaderen in onze prachtige boardroom en weer terug met de wind in de haren of per touringcar, alles is mogelijk. Andersom is uiteraard ook uitvoerbaar! Dan komt u bijvoorbeeld per touringcar richting More-Itz. Vergadert u en snel over het water terug. Goed om te weten is dat de Rib boten alleen varen bij daglicht. Wellicht wilt u nog wel even op en neer voor een stadswandeling in het vestigingsstadje Heusden. (al dan niet met gids).


Fly- en wakeboarden

U kunt na het vergaderen fly- of wakeboarden op het water. Wilt u liever geen nat pak? We hebben pontons waar u de meer sportievelingen kunt bekijken. Andere mogelijkheden of combinaties op het water zijn: bommetje, waterskiën, bandvaren, suppen, etc. U wenst en wij regelen het. Lees hier meer informatie over flyboarden.


Sloep varen

Met sloepen de Biesbosch verkennen; de Biesbosch is het 3e natuurgebied van Nederland met bijzondere flora en fauna. Even een frisse neus halen tijdens het vergaderen in de natuur levert ongetwijfeld nieuwe ideeën op. In winter organiseren wij wintersloepentochten. Deze tijd is de Biesbosch op haar mooist, het uitzicht vanaf het water is adembenemend. Na de koude tocht kunt u met rode wangen opwarmen bij More-Itz en genieten van een heerlijke kaasfondue! 

More-Itz vergaderen met activiteit

Vergaderen in de Biesbosch bij More-Itz

More-Itz vergaderen en tuk tuk rijden

Activiteiten op het droge:

Wandeling

Een wandeling door het natuurgebied de Biesbosch. Laat u onderdompelen in de prachtige natuur. Heerlijk voor na de vergadering en voor het diner nog een frisse neus te halen.


Tuk tuk challenge

Met tuk tuks en GPS door het rivieren – en dijkenlandschap racen. Bepaal zelf uw route en ontdek het landschap! Wie is als eerste terug en heeft alle checkpunten afgevinkt? Ga de uitdaging aan!


Scooter challenge

Dezelfde challenge maar dan per scooter.


Escaperoom

We sluiten de bovenverdieping af en u dient te ontsnappen. Anders geen borrel of diner, voorlopig dan. Kunt u de cryptische omschrijvingen en puzzels kraken? Weet u in teamverband verbanden te leggen? Wie ziet als eerste de sleutel? En wie ontsnapt als eerste uit de escaperoom?


Stadswandeling

Een stadswandeling door de vestingstadjes Geertruidenberg of Heusden in combinatie met een tocht over het water of over land met genoemde tuk tuks of scooters. Dit kan natuurlijk ook per touringcar.


Kookworkshop

Een culinaire kookworkshop in onze buitenkeuken op de eerste verdieping met een fantastisch uitzicht over de rivier. U gaat aan de slag met voortreffelijke ingrediënten en maakt een heerlijk gerecht die u na afloop kunt eten.

En als u terugkomt van uw activiteit gaan we gewoon lekker eten of bbq-en. U bepaalt waar u zin in heeft. Onder genot van een hapje en drankje kunt u bijpraten met collega’s en nagenieten van de dag.

Parkeren bij More-Itz

In de omgeving van onze vergaderlocatie kunnen bezoekers uitstekend parkeren. Voor kleine groepen hebben we direct naast ons complex parkeerplekken. Voor de grotere groepen kan er in de omgeving van de jachthaven gratis geparkeerd worden. 

Het prachtige uitzicht op de jachthaven van Drimmelen en het water van de Biesbosch is toch wel het meest kenmerkende aan onze locatie. Wilt u hybride vergaderen in alle rust in een bijzondere inspirerende omgeving? Dan zijn wij het juiste adres voor u!

More-Itz vergaderen parkeren

Vergaderen met overnachting bij More-Itz!

Bent u op zoek naar een unieke locatie om vergaderen met overnachting te op een centrale plek midden in de natuur en aan het water? Dan bent u bij More-Itz aan het juiste adres! Gelegen in het natuurgebied de Biesbosch en aan de jachthaven van Drimmelen, komt u terecht in een rustgevende en inspirerende omging die optimaal is voor zakelijke besprekingen of vergaderingen. Wij hebben alle middelen en kennis in huis om uw vergadering een succes te maken. Zo hoeft u zichzelf nergens zorgen over te maken. Daarnaast werken wij samen met verschillende partner hotels in de buurt zodat u ervaring compleet wordt en u zich geen zorgen meer hoeft te maken naar vervoer naar huis.

 Lees meer

More-Itz vergaderen met overnachting

Offerte aanvragen

More-Itz offerte aanvragen

Laatste update: 3 november 2022