vergaderen in stijl: een oase van rust in de biesbosch

Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor uw volgende vergadering? Zoek niet verder! Bij More-Itz bent u aan het juiste adres. Gelegen aan het water, te midden van de betoverende natuur van de Biesbosch, bieden wij een unieke setting voor al uw zakelijke meetings.

OFFERTE AANVRAGEN

een inspirerende vergaderomgeving

More-Itz is geen gewone vergaderlocatie; het is een ervaring op zich. Onze ruimte biedt aan drie kanten een adembenemend uitzicht op het water, waardoor een ontspannen en inspirerende sfeer ontstaat. Gelegen aan de rand van de Biesbosch en aan een van Europa's grootste jachthavens, wordt u omringd door de serene schoonheid van de natuur en de luxe boten die langs dobberen. 

De inrichting van More-Itz is geïnspireerd op de warmte en gezelligheid van Zwitserse ski chalets. Het gebruik van hout creëert een rustgevende ambiance - perfect voor het nemen van belangrijke beslissingen en het stimuleren van creativiteit tijdens vergaderingen en brainstormsessies.

ZALEN BEKIJKEN

vergaderen in stijl bij More Itz

vergaderen in stijl met een diner

Meer dan vergaderen: een complete ervaring

Bij More-Itz streven we ernaar om uw zakelijke meeting niet alleen productief, maar ook plezierig te maken. Wij begrijpen het belang van comfort en gemak, vooral na een lange dag vergaderen. Daarom bieden we niet alleen uitstekende vergaderruimtes, maar werken we ook samen met diverse partners om accommodatie in de buurt te regelen. 

Of u nu wilt overnachten in een luxe hotel of liever kiest voor een gezellige bed & breakfast, wij zorgen ervoor dat uw verblijf naadloos aansluit op uw zakelijke behoeften. Dit bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar biedt u ook de broodnodige rust en ontspanning na een drukke dag.

Alles is mogelijk bij More Itz

Bij More-Itz geloven we in maatwerk. Elk bedrijf is uniek, en daarom streven we ernaar om aan al uw wensen en behoeften te voldoen. Of u nu een kleine vergadering organiseert voor een select gezelschap of een grote boardmeeting voor meerdere medewerkers: wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. 

Onze toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw zakelijke bijeenkomst - met oog voor detail en een persoonlijke benadering. Bij More-Itz garanderen we u een onbezorgde ervaring, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het succes van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

vergaderen bij More Itz is een experience!

De inspirerende vergaderlocatie van More-Itz is eenvoudig bereikbaar vanaf veel verschillende steden. U kunt ons al binnen 20 tot 40 minuten bereiken vanaf Rotterdam, Dordrecht, Breda en Den Bosch. Zelfs vanuit Amsterdam en Brussel bent u binnen 1 uur op onze locatie aanwezig.

offerte aanvragen