Vergaderlocatie met overnachting

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie met overnachting? Wij begrijpen als geen ander dat het erg comfortabel is om na een zakelijke meeting, bedrijfsfeest of vergadering in de buurt te kunnen overnachten. Dit scheelt u een hoop zorgen met betrekking tot vervoer! Zoekt u vergaderlocaties met overnachting? More-Itz is dé luxe vergaderlocatie met overnachting die u, naast inspirerende en bijzondere vergaderruimtes, volledig ontzorgt met de rust en ontspanning van een hotelovernachting. s' Ochtends niet hoeven haasten en 's avonds niet opzien tegen de terugreis na een belangrijke bespreking zal uw vergadering tot een succes maken. Om alles uit uw meerdaagse bijeenkomst te halen is het wenselijk om na de besprekingen een ontspannen avond en nacht door te brengen bij een van onze partners, zodat de volgende dag weer fris en effectief begonnen kan worden.

Neem contact met ons op voor alle details en we zullen het met alle plezier voor u in orde maken.

Meer informatie over de vergaderlocatie

Vergaderlocatie met overnachting in Brabant!

More-Itz is uw unieke vergaderlocatie met overnachting in midden Nederland. Wilt u vergaderen en overnachten? Na een bedrijfsfeest of vergadering bieden wij de mogelijkheid in de buurt te overnachten zodat uw verblijf bij More-Itz compleet wordt, zonder na te hoeven denken over vervoer naar huis. U kunt dus onbezorgd genieten van alle heerlijke culinaire lunch of hapjes en drankjes, en vegaderen of dansen tot de late uurtjes. Wij werken samen met een gevarieerde selectie aan partners waardoor wij per aanvraag de perfecte combinatie kunnen maken. Van rustgevend, sfeervol landhuis tot luxehotel, alles is mogelijk bij More-Itz. Ook beschikken wij over een haal- en brengservice van en naar onze partner hotels. Wij garanderen u een onbezorgde zakelijke meeting, vergadering of bedrijfsfeest.

Bent u op zoek naar een vergaderruimte met overnachting? Wilt u uw vergadering combineren met een activiteit zoals een boottochtje of een wandeltocht? Of heerlijk dineren na een vergadering? Bij ons is alles mogelijk! Wij werken uitsluitend met producten van hoge kwaliteit. Deze verse producten worden met liefde door onze excellente koks voor u bereid. 

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, en geniet van onze bijzondere vergaderlocatie met overnachting. 

Contact

More-Itz vergaderen met overnachting Brabant

De bereikbaarheid

De inspirerende vergaderlocatie van More-Itz is gelegen in het prachtige natuurgebied van de Biesbosch en eenvoudig bereikbaar vanaf veel verschillende steden. Zo kunt u ons al binnen 20 à 40 minuten bereiken vanaf Rotterdam, Dordrecht, Breda, Den Bosch. Zelfs vanuit Amsterdam en Brussel bent u binnen 1 uur op onze locatie aanwezig. Heeft u geen zin om heen en weer te rijden en wilt u toch liever een vergaderlocatie met overnachting? Wat is er dan beter dan verblijven in een van onze luxueuze partner hotels? Wij regelen het graag voor u en zorgen ervoor dat uw dag aan al uw wensen voldoet!

Uw wensen bespreken? 

Neem contact met ons op voor alle details en we zullen het met alle plezier voor u in orde maken.

More-Itz offerte aanvragen