Bedrijfsuitjes & Vergaderen

De perfecte locatie voor uw bedrijfsevenement


Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor een vergadering of uw bedrijfsuitje? Dan bent u bij More-Itz op het goede adres. Onze locatie is gelegen aan het water in de prachtige natuur van de Biesbosch. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw vergaderingen of bedrijfsfeest. Wij hebben zowel binnen- als buitenruimtes beschikbaar waar u tot 200 medewerkers kunt verwelkomen.

Offerte aanvragen

Vergaderen

More-Itz is een bijzondere vergaderlocatie gelegen aan de rand van de Biesbosch. De ruimte heeft aan drie kanten uitzicht op het water. Het uitzicht zorgt voor een relaxte omgeving. Hierdoor kunt u in een ontspannen sfeer vergaderen en brainstormen. More-Itz is gelegen aan één van de grootste jachthavens van Europa, waardoor er altijd een mooi uitzicht is op de gracieuze boten die daar liggen. Doordat de inrichting van het pand is geïnspireerd op de Zwitserse skichalets, is er veel gebruik gemaakt van hout. De warmte die dit hout uitstraalt geeft een rustig gevoel, waardoor u zich volledig kunt toespitsen op het nemen van belangrijke beslissingen.

Lees meer VERGADERLOCATIE HUREN

More-Itz zakelijk vergaderen

Bedrijfsuitjes

More-Itz heeft een luxe uitstraling, waarbij u aan drie kanten over het water uitkijkt. We liggen aan één van de grootste jachthavens van Europa, waardoor er vele mogelijkheden op het water zijn voor uw bedrijfsuitje. Zo hebben wij verschillende partners waarmee we een uniek en spetterend personeelsuitje voor uw bedrijf creëren. Het programma wordt geheel op maat gemaakt voor u, waarin al uw wensen worden meegenomen. Op deze manier bent u verzekerd van een succesvol bedrijfsuitje.

Lees meer

More-Itz zakelijke bedrijfsuitjes

Personeelsfeest

Wilt u een weergaloos personeelsfeest organiseren? Dan is More-Itz de perfecte plek. Onze locatie biedt een fantastisch uitzicht op de wateren van de Biesbosch en de jachthaven. Daarmee is More-Itz een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest. Uw medewerkers en collega’s zullen hier nog tijden over napraten.

Lees meer over een personeelsfeest

More-Itz zakelijk personeelsfeest

Offerte aanvragen

More-Itz offerte aanvragen