Bruiloft tijdens corona bij More-Itz

Eindelijk is het zover! U gaat trouwen en wilt het van de daken schreeuwen. Maar helaas zijn de aankomende maanden erg onzeker, waardoor er veel mensen hun droombruiloft in het water zien vallen. Gelukkig is het bij More-Itz ook mogelijk om tijdens corona te trouwen. Hierbij nemen wij alle maatregelen van het RIVM in acht. Wij denken namelijk graag in oplossingen en passen ons aan waar het kan. Wilt u weten hoe wij voor u een coronaproof trouwerij kunnen organiseren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Contact
Uw bruiloft bespreken?

 

Huidige coronamaatregelen bruiloft

Wilt u tijdens de corona periode trouwen? Inclusief de 1,5 maatregel? Bij More-Itz is het mogelijk! Maar eerst even een overzicht van de huidige maatregelen die betrekking hebben op het trouwen vanuit het RIVM:

  • Per zondag 28 november 2021 geldt de 1,5 meter regel en wordt er gebruik gemaakt van toegangstesten of een herstel- of vaccinatiebewijs bij toegang;

  • 1,5 meter afstand en een mondkapje wordt verplicht op alle plaatsen waar een vaste zitplaats geldt. Zoals in de horeca. Dit heeft effect op het aantal bezoekers. Er kunnen minder mensen binnen zijn.

  • Bij aankomst is een gezondheidscheck verplicht;

  • Dansen op een bruiloft? Helaas mag u niet van plek wisselen of dansen. Maar in de buitenlucht is dansen toegestaan. Houdt hierbij rekening dat mensen vanaf 18 jaar minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden als het gaat om een ander huishouden; 
  • Gedurende de dag door geldt de regel: 1,5 meter afstand van elkaar; met uitzondering op partners/ gezinnen (uit hetzelfde huishouden); 
  • Te allen tijde geldt: heeft u klachten die passen bij het coronavirus? Blijf thuis!

Bekijk de website van het RIVM voor de veelgestelde vragen over het coronavirus en bruiloften. Hiermee blijft u altijd up-to-date van de huidige maatregelen en richtlijnen omtrent het coronavirus.

trouwen aan het water
bruiloft tijdens corona

Coronaproof trouwlocatie bij More-Itz

Heeft u voor uw gevoel elk mogelijke locatie al bekeken? Bekijk dan ook nog even onze coronaproof trouwlocatie! More-Itz is dé trouwlocatie in tijden van het coronavirus. Zo houden wij ons aan de maatregelen die het RIVM hebben opgesteld en is onze gehele locatie voorzien van desinfectie palen, zodat u te allen tijde uw handen kunt desinfecteren. Ook garanderen wij dat u en uw gasten de 1,5 meter kunnen waarborgen middels een aangepaste tafelopstelling. hierdoor beleeft u een onvergetelijke coronaproof bruiloft.Voorafgaand aan de grote dag, bespreken we met u hoe u deze dag voor u ziet en wat uw wensen zijn, zodat dit echt een dag wordt om nooit te vergeten! Binnen of buiten elkaar het ja-woord geven? Geen probleem. Bij More-Itz zijn zelfs beide opties mogelijk! Neem als voorbeeld onze panorama verdieping. Deze verdieping heeft twee eigen bars, een buitenkeuken en een groot privé buitenterras. Ook is het mogelijk om het buitenterras, in de winterperiode of bij regen, te voorzien van een overkapping. De ruimte is normaal gesproken geschikt voor maximaal 160 mensen. Dit betekent dus genoeg ruimte voor iedereen! In tijden van corona moeten we ons helaas wel houden aan de maatregelen, en kunnen er binnen maar 30 gasten worden ontvangen. Tot slot kunt u bij ons ook trouwen aan het water. Zo heeft u vanaf onze locatie een prachtig uitzicht over de grootste inlandse jachthaven van Europa, unieker dan dit kan toch haast niet?

Ja, ik wil! 

bruiloft tijdens corona


10 tips van More-Itz voor een onbezorgde bruiloft tijdens corona

Wij denken maar al te graag met u mee! Daarom hebben wij speciaal voor u 10 tips opgesteld over hoe u toch kunnen trouwen met de 1,5 meter maatregel. Kortom, tips om van uw coronabruiloft een waar succes te maken!

trouwen corona

Voorkom extra spanning op uw trouwdag

Wij begrijpen dat het organiseren van een bruiloft voor u al stressvol genoeg is. Zeker nu alle regels continu veranderen. Wat vandaag een regel is, kan morgen weer totaal anders zijn. Daarbij is het ook belangrijk om te blijven communiceren met uw gasten. Samen zorgen we ervoor dat uw gasten weten waar ze aan toe zijn en welke regels er op de grote dag gelden. Gelukkig weet onze eventmanager hier wel raadt mee. Wij zorgen ervoor dat een groot gedeelte van de stress op onze schouders komt te liggen, zodat u met een gerust hart kunt genieten van de trouwerij.  

 

Locatie van de trouwerij

Helaas is het door de huidige maatregelen niet mogelijk om op een privé locatie te trouwen. Maar niet getreurd! Wij bieden u de mogelijkheid om op een van de meeste unieke locaties van Nederland te trouwen!

 

De gastenlijst

Heeft u een bruiloft gepland met minder dan 30 personen? Dan zijn aanpassingen niet nodig! Was het plan om meer dan 30 personen uit te nodigen? Dan is dit helaas wel nodig. Zo kunt u bijvoorbeeld voor nu de mensen uitnodigen die het dichts bij jullie staan. En later iets plannen met alle gasten, zoals een groot feest! Een extra tip: wijs uw gasten bij het versturen van de uitnodigen ook op dat ze bij corona gerelateerde klachten thuis moeten blijven!

 

De coronaproof trouwceremonie

Tijdens de ceremonie moet iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar zitten. Natuurlijk geldt dit niet voor personen uit één huishouden. Bij more-Itz maken we samen met u van tevoren een ceremonie-indeling met naamkaartjes, zodat het voor uw gasten duidelijk is op welke stoel ze mogen gaan zitten.

 

Livestream uw bruiloft

Een extra leuke tip voor de mensen die niet bij uw bruiloft aanwezig kunnen zijn. Stuur ze van tevoren een uitleg over de livestream, zodat ze toch met jullie mee kunnen kijken en proosten. Bent u benieuwd geworden? Samen zorgen we ervoor dat de gasten die er niet bij kunnen zijn, toch mee kunnen genieten van uw droombruiloft.

trouwen corona

Taart en proosten corona bruiloft

Hiermee kunt u ontzettend creatief zijn. Zo kunt u door ons de taart laten snijden en uitserveren. Maar u kunt ook van tevoren onder elke stoel een kleine versie van de grote taart in een zakje neerzetten. Origineel en creatief, vindt u niet? Ditzelfde doen we bij het toasten, wij schenken het in en serveren de glazen uit. Of u kunt al uw gasten een klein flesje campagne geven. Hierdoor zijn er zo min mogelijk contactmomenten op de dag zelf.

 

Dineren tijdens een corona trouwerij

Hierbij is een tafelindeling + een opstelling van je diner een must! Bij More-Itz zorgen we ervoor dat er voldoende afstand tussen de tafels zit. Het diner wordt met verse ingrediënten bereid. Hierdoor worden u en uw gasten tot in de puntjes verwend met hoge kwaliteit producten.

  

Het bruiloftsfeest

Mogelijkheden voor het feest zijn helaas op dit moment erg beperkt. Wel kunt u als alternatief leuke spelletjes spelen, zoals bijvoorbeeld disco bingo. Bij More-Itz denken we graag met u mee. Ook wanneer de mogelijkheden beperkt zijn, zijn we flexibel genoeg om ons aan te passen.

 

Foto en video tijdens een coronabruiloft onmisbaar

In deze periode krijgen foto’s en video’s nog meer betekenis. Aangezien de gastenlijst in veel gevallen beperkter moet zijn, spreken goede foto’s en video’s boekdelen over de dag. Wilt u een leuke groepsfoto/ video laten maken? Zorg dan voor een drone en genoeg afstand tussen de gasten.

De huwelijksreis, wat te doen?

Last but not least, wat te doen met jullie huwelijksreis? Nederland it is! Wist u dat Nederland nog ontzettend veel mooie onontdekte plekken heeft? Tijd om al het moois te ontdekken wat Nederland te bieden heeft. Extra tip: nog even nagenieten samen met een klein groepje vrienden of familie, door ze mee te vragen naar bijvoorbeeld een camping of hotel in de buurt van de Biesbosch. Bij More-Itz bieden we u de leukste activiteiten in en rondom de Biesbosch.

trouwen tijdens corona


Vier uw bruiloft tijdens corona bij More-Itz

Bent u overtuigd dat More-Itz dé trouwlocatie is voor tijdens en na de coronacrisis? Wij doen er alles aan om uw bruiloft nog specialer te maken dan dat hij al is! Wij garanderen u een coronaproof bruiloft die niet te vergeten is. Onderstaand kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!