gender reveal party ORGANISEREN: DAT DOET U BIJ MORE ITZ!

Wat een spannend moment voor iedereen, misschien zelfs voor uzelf ook wel. Wordt het een jongetje of een meisje? Gender reveal parties worden steeds populairder over de hele wereld en dat is wat ons betreft logisch! Het zijn vaak ontzettend gezellige feestjes, met echte gender reveal party hapjes en drankjes, waarbij het kind dat eraan komt dichterbij lijkt dan ooit. Bij More-Itz faciliteren wij dan ook graag een locatie voor deze mooie dag voor u - een dag waarop er eindelijk meer duidelijk wordt over uw aankomende kindje!

 

Is it a Boy or a Girl?

 
Een gender reveal party organiseren bij More Itz?

Neem direct contact met ons op via de onderstaande knop!

Contact

GENDER REVEAL PARTY MET HAPJES

Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor de gender reveal party! Wilt u het geslacht bekend maken door middel van een taart? Een confettikanon? Of een gender reveal piñata? Een grote berg ballonnen? Bij More-Itz is alles mogelijk! Onze keuken en bediening staat voor u klaar met de juiste hapjes en drankjes voor uw gender reveal en zullen ervoor zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Naast de complete verzorging van hapjes en drankjes zal het team van More Itz er voor zorgen dat het gehele menu ook geschikt is voor de aanstaande moeder. Zo kan echt iedereen zich volledig focussen op het belangrijkste: uw kindje!

ZIN in een voorproefje van ons veelzijdige menu?

Bekijk via de onderstaande buttons de menukaart of maak direct een reservering in ons restaurant of op het (overdekte) terras!

MENU MORE ITZ Reserveren

gender reveal party hapjes

  

ZIEN WIJ U SNEL BIJ MORE ITZ?

More-Itz is goed bereikbaar voor uw gender reveal party, het is slecht 20-40 minuten vanaf bijvoorbeeld Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Dordrecht, Gorinchem, Waalwijk, Antwerpen, Utrecht en Rotterdam. We hebben een grote parkeerplaats, en zelfs een eigen aanlegsteiger voor boten. U kunt reserveren via de website, of neem direct op via 06 1998 7792.

 

Hopelijk tot snel!

 

Laatste update: 24 augustus 2023

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Zaal huren: unieke feestlocatie More Itz! | Bereikbare trouwlocatie Nederland: More Itz | Boot huren in de Biesbosch: eten bij More Itz! | Vis Eten in de Biesbosch: Ontdek More Itz

 

OFFERTE AANVRAGEN

Offerte aanvragen