Uw gender reveal party met hapjes

Wat een spannend moment voor iedereen, misschien zelfs voor uzelf ook wel. Wordt het een jongetje of een meisje? Gender reveal parties worden steeds populairder over de hele wereld en dat is wat ons betreft logisch! Het zijn vaak ontzettend gezellige feestjes, met echte gender reveal party hapjes en drankjes, waarbij het kind dat eraan komt dichterbij lijkt dan ooit. Bij More-Itz faciliteren wij dan ook graag een locatie voor deze mooie dag voor u - een dag waarop er eindelijk meer duidelijk wordt over uw aankomende kindje!

Wat is er mogelijk?

Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor de gender reveal party! Wilt u het geslacht bekend maken door middel van een taart? Een confettikanon? Of een gender reveal piñata? Een grote berg ballonnen? Bij More-Itz is alles mogelijk! Onze keuken en bediening staat voor u klaar met de juiste hapjes en drankjes voor uw gender reveal en zullen ervoor zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Zo kan iedereen zich volledig focussen op het belangrijkste: uw kindje!

gender reveal party hapjes

Zien we u snel?

More-Itz is goed bereikbaar voor uw gender reveal party, het is slecht 20-40 minuten vanaf bijvoorbeeld Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Dordrecht, Gorinchem, Waalwijk, Antwerpen, Utrecht en Rotterdam. We hebben een grote parkeerplaats, en zelfs een eigen aanlegsteiger voor boten. U kunt hier reserveren, of 06 1998 7792 bellen. Hopelijk tot snel!

Laatste update: 26 oktober 2022

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Een onvergetelijke bruiloft organiseren | Feestlocatie Brabant | Panoramisch Uitzicht | Luxe en gezellig restaurant