Trouwlocatie

Beste bruidsparen.

De 1,5 meter is verplicht voor iedereen boven de 18 jaar en wordt gewaarborgd in combinatie met het testen voor toegang.

Hoe gaat dat testen voor toegang in zijn werk?

We merken dat er wat vragen hierover zijn en daarom sturen wij jullie onderstaande artikelen waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd.


Avondlockdown: meetings en events blijven mogelijk tot 17.00 uur, met CTB en anderhalve meter

Eind juni gaat de 1,5 meter eraf bij elk (zakelijk) evenement bij inzet van toegangstesten

Hoe Testen voor Toegang werkt voor organisaties en bezoekers English version


Belangrijkste punten:

  Je hoeft de bruiloft niet aan te melden als event.

  Testen voor toegang is gratis.

  De bezoekers dienen zelf via de Coronacheck-app of via de website een afspraak te maken bij een van de testlocaties (een test bij de GGD of zelftest is niet geldig).

  De bruiloft vindt plaats in een gesloten en gecontroleerde omgeving. Registratie en triage is verplicht binnen 4 uur voor aanvang.

Zo heb je alles nog even op een rijtje. Let’s get married !

More-Itz is de meest bijzondere en unieke trouwlocatie van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een flinke glimlach terugdenkt aan uw prachtige trouwdag. Dit doen wij door de ambiance die onze locatie aan het water heeft en de klantgerichte service die wij bieden. Ook heeft More-Itz alle factoren om u een zorgeloze en luxueuze dag te laten beleven. Daardoor kunt u zich volledig op uw speciale dag richten. Hoe heerlijk is dat! Kijk daarom niet meer verder, bij More-Itz vindt u alles wat u nodig heeft voor de bruiloft van uw leven.


Ik wil meer informatie over deze trouwlocatie

hart

Coronaproof trouwen bij More-Itz

De afgelopen maanden waren onzekere tijden. Vele trouwerijen en evenementen zijn volledig gecanceld. Daarom zijn wij dan ook ontettend blij met de versoepeling van de maatregelingen, waardoor wij onze prachtige en romantische trouwlocatie weer kunnen aanbieden. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM nauwlettend, en kunnen u daarom garanderen dat u bij More-Itz volledig coronaproof kunt trouwen. Op gepaste afstand, en met voldoende desinfectiemateriaal aanwezig. Wilt u weten hoe een coronaproof trouwerij in zijn werk gaat? Neem dan gerust contact met ons op. 

hart

Trouwlocatie aan het water

More-Itz is uniek door de luxe uitstraling en het prachtige uitzicht op het water. Dit maakt onze locatie dé perfecte trouwlocatie aan het water! Wij beiden de perfecte combinatie voor een top trouwlocatie. Wij zijn goed te bereiken vanuit België, de Randstad en Brabant. Ook heeft More-Itz een prachtig trouwprieel aan het water. Stelt u maar eens voor hoe u samen het ja-woord zegt op de kade onder het prieel, uitkijkend op het water. Super romantisch, en de garantie op prachtige foto’s! More-Itz is gelegen aan één van de grootste jachthavens van Europa en daardoor is er altijd een mooi uitzicht op de gracieuze boten die daar liggen. Dit maakt More-Itz tot een unieke locatie voor uw intieme bruiloft.

trouwlocatie aan het water

Een unieke trouwlocatie in Brabant...

   

trouwen in de buitenlucht

Uw droombruiloft

Nadat u elkaar het ja-woord heeft gegeven bij More-Itz aan het water. Is er de mogelijkheid om buiten te dineren of uw bezegeling van de liefde te vieren op uw eigen panaroma verdieping. Deze verdieping heeft twee eigen bars, een buitenkeuken en een groot privé buitenterras. We bespreken uiteraard voorafgaand op de grote dag. Hoe u deze dag voor u ziet en wat uw wensen zijn, zodat dit echt een dag wordt om nooit te vergeten. Bij winterse kou of regen kan het buitenterras worden voorzien van een overkapping. De binnenruimte wordt geheel naar uw wensen aangekleed. Voor het diner hebben wij de beste chefs in dienst. Zij bereiden de heerlijkste gerechten met producten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Deze producten worden zeer bewust gekozen en zorgen voor een ware smaaksensatie. Bij More-itz verzorgen wij dus écht alles op uw speciale dag. Klinkt dit als uw droombruiloft?

Uw wensen bespreken? 

trouwen in de buitenlucht

Bruiloft plannen, het dagmenu

Het menu van de dag wordt geheel in samenspraak met u opgesteld. We vinden het belangrijk dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn. We halen de mooiste wijnen uit de fijnste wijnstreken. De culinaire versnaperingen worden met verse ingrediënten bereid. Hierdoor worden u en uw gasten tot in de puntjes verwend met hoge kwaliteit producten. Heeft u nog speciale dieetwensen? Of gasten die ergens allergisch voor zijn? Wij houden hier uiteraard rekening mee. Of u nu een BBQ of een à la carte menu wenst, alles is bij ons mogelijk.

eten bij een trouwerij
jachthaven

Feestzaal met uitzicht

Het is ook mogelijke dat de panorama ruimtes worden omgetoverd tot een feestzaal. Er zitten aansluitingen voor dj’s en bands. Zij kunnen zo makkelijk hun muziekinstallatie aansluiten. Heeft u interesse in een dj? More-Itz heeft eigen dj’s die wij gemakkelijk voor u kunnen boeken. Daarnaast is er genoeg ruimte in de feestzaal voor bijvoorbeeld een photobooth. Dit biedt een hilarische herinneringen! De ruimte is geschikt voor maximaal 160 mensen. Genoeg mensen dus om met elkaar het glas te heffen op deze liefdevolle dag. 

jachthaven

Top 100 trouwlocaties van Nederland

Wij willen graag behoren tot de beste en mooiste trouwlocaties van Nederland. Waarom? Bij More-Itz zorgen we door een combinatie van service, ambiance en de locatie voor een onvergetelijke dag. Wenst u een locatie aan het water? Waar service hoog in het vaandel staat? Waar alles tot in de puntjes voor u verzorgt wordt? Dan bent u op onze locatie aan het juiste adres! Trouwen kan in ons trouwprieeltje op de landtong of op de 1e verdieping. In de ruimte op de 1ste verdieping heeft u een panorama uitizcht en kunt u tot 160 gasten ontvangen. Met al onze faciliteiten bieden wij voor ieder wat wils. Uw wensen als gast op onze trouwlocatie staan voorop. Wij willen uw dromen waarmaken. 

more itz avond

Overtuigd?

Bent u overtuigd dat More-Itz de plek is waar u uw liefde wilt bezegelen? Wij helpen u graag om het gehele plaatje samen in te vullen zodat uw dag geheel naar wens verloopt. Wij garanderen u een onvergetelijk huwelijk!

Vul hieronder het formulier en wij nemen z.s.m contact met u op!

Vraag hieronder direct meer informatie op!