Buiten vergaderen

Wilt u buiten vergaderen? Dan zijn de vergaderarrangementen van More-Itz precies wat u zoekt. Onze locatie ligt temidden van het prachtige Biesbosch, perfect voor een vergadering in de natuur. Onze locatie biedt u alle faciliteiten die nodig zijn om volledig coronaproof te kunnen vergaderen. Laat de creativiteit maar stromen, want een vergadering in de natuur tilt uw vergadering écht naar een hoger niveau!


Offerte aanvragen

vergadering buiten

Hoe werkt een vergadering in de natuur? 

Een vergadering in de natuur bij More-Itz is precies zoals je denkt dat het is. Buiten, op ons prachtige terras, met uitzicht over het water en het bos. Volledig tot rust komend, zodat iedereen zijn focus bij een ding kan houden. Namelijk, de vergadering. Kom gezamenlijk tot nieuwe inzichten terwijl jullie volledig coronaproof (ofwel, op 1.5 meter afstand) met elkaar kunnen vergaderen. Wanneer je kiest om buiten te vergaderen bij More-Itz, kun je gebruik maken van al onze faciliteiten. Van een 'gewone' tot 'luxe' vergadering, het kan bij ons allemaal. Tevens is de vergadering uit te breiden met verschillende vergaderarrangementen, om zodoende jullie vergadering nóg unieker te maken. 

  

Wist u al dat ook tijdens slecht weer uw buitenvergadering door kan gaan? Wij kunnen namelijk ons terras voor een groot deel overdekken, zodat u kunt blijven genieten van onze faciliteiten. 

vergadering buiten

Bereikbaarheid buiten vergaderlocatie

Naast onze prachtige locatie en omgeving zijn we ook goed te bereiken. Door de centrale ligging in de kop van Noord-Brabant, is onze vergaderlocatie zeer goed te bereiken vanuit de Randstad en het Vlaams Gewest. Het is slechts 20 à 40 minuten rijden vanuit Breda, Tilburg, Rotterdam, Antwerpen, Utrecht, Waalwijk, Gorinchem en Den Bosch. 

Wij bieden een gave RIB boot tocht aan naar Dordrecht waar we uw gezelschap kunnen afzetten en ophalen bij het Groothoofd in Dordrecht.

voordelen buiten vergaderen
buiten vergaderen aan het water

Coronaproof buiten vergaderen

Onze vergaderlocatie in de natuur biedt u de mogelijkheid om volledig Coronaproof te vergaderen. Dit betekent dat er genoeg desinfectiemiddel aanwezig is en de 1,5 meter gewaarborgd kan worden. Onze buiten vergaderlocatie grenst aan het gebouw, wat betekent dat de vergadering ook deels binnen- en buiten georganiseerd kan worden. Zo kan men met gepaste afstand deelnemen aan een vergadering, zonder dat het de efficientie van de meeting beïnvloed. Onze eventmanager zal u tevens helpen om een draaiboek op te zetten, zodat alles tot in de puntjes is geregeld. Wilt u meer weten over de maatregelingen die wij hebben met betrekking tot COVID-19 hebben getroffen? Neem dan contact met ons op! 

buiten vergaderen aan het water