Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie nabij Rotterdam?

U wilt een inspirerende en rustgevende vergaderruimte huren nabij Rotterdam, maar waar moet u zoeken? Bij More-Itz bent u hiervoor op het goede adres! Wij beschikken over luxe vergaderruimtes die een uniek uitzicht bieden over Europa's grootste binnen-jachthaven en het natuurpark de Biesbosch. U kunt diverse vergaderzalen huren, van klein tot groot. Wij zorgen er graag voor dat u van alle gemakken voorzien bent en helpen u graag bij het organiseren van uw vergadering of heidag. Wilt u erna een activiteit of teamuitje organiseren? Geen probleem, ook dat kunnen wij voor u regelen. Of blijf heerlijk dineren en geniet van oesters, Fruits de Mer of een malse entrecote of tournedos zoals u niet vaak eerder geproefd heeft. Informeer vandaag nog of er vergaderruimtes beschikbaar zijn voor uw gewenste datum. Of komt u liever per boot vanuit Rotterdam? Ook dat kan want wij hebben een eigen aanlegsteiger; bij More-Itz is alles mogelijk. Komt u van verder dan bijvoorbeeld Rotterdam, Breda of Dordrecht? Ook voor mensen uit Nijmegen, Amersfoort, Zwolle of waar dan ook die een vergaderruimte zoeken is More-Itz, met onze samenwerking met prachtige slaaplocaties in de buurt, de perfecte optie!

Bel: 0162682758Reserveren

Bezoek één van de bijzondere en inspirerende vergaderlocaties van More-Itz

More-Itz is een prachtig restaurant aan het water, aan de rand van de Biesbosch. Hierdoor heeft u aan drie kanten in de vergaderruimte uitzicht op het water, op het strand en op de boten in de jachthaven. Dit uitzicht zorgt voor een inspirerende en uiterst ontspannen sfeer. Hier kunt u perfect brainstormen en overleg voeren. De inrichting van More-Itz doet u denken aan Zwitserse skichalets waarbij veel gebruik gemaakt is van hout en natuurlijke elementen zoals leer en lampen van geweien. Vergaderen aan de openhaard is ook mogelijk bij ons! Absoluut de mooiste vergaderlocatie van Brabant en omstreken. Wilt u graag tijdens de zomer buiten aan het strand en aan het water vergaderen of op één van onze terrassen? Wij kunnen dit regelen voor u. Geniet van de prachtige natuur van de Biesbosch en de stilte van het water.

Bijzondere cursuslocatie

Welke vergaderzaal kunt u het beste huren?

Vergaderruimte More-Itz Zuid-Holland

Bij ons kunt u verschillende vergaderzalen huren in drie formaten. Iedere vergaderzaal is rustgevend en inspirerend ingericht. In de kleine ruimte kunt u met tot 16 personen terecht en in de middel formaat ruimte passen maximaal 40 personen. Als u de grootste en mooiste vergaderlocatie wilt, kunt u met maximaal 95 personen hier gebruik van maken. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals beamers en geluidsinstallaties. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de faciliteiten als u een presentatie wilt geven. Wij beschikken zelfs over een vergaderlocatie op de hei in de Biesboschen en een vergaderlocatie op de boot. Één van onze rondvaartboten.

Luxe vergaderen combineren met een overnachting of nadien een bedrijfsuitje? More-Itz denkt graag met u mee omtrent de perfecte invulling van uw dag. Wilt u een vergaderlocatie huren waarbij u nadien een activiteit kunt organiseren? Dankzij onze toplocatie kunnen wij u allerlei spetterende activiteiten bieden, zowel op het land als op het water. Indien u graag een overnachting in de buurt wilt boeken, is dat mogelijk bij ons partner hotel op 5 minuten afstand. Vaak reiken wij ook fietsen uit, zodat u snel op locatie bent. Vervoer met taxi's is natuurlijk ook geen probleem.

Bereikbaarheid van de mooiste vergaderlocatie

More-Itz is gelegen in het noorden van Noord-Brabant en daardoor prima bereikbaar vanuit steden als Den Bosch, Rotterdam, Breda, Waalwijk, Gorinchem, Dordrecht, Antwerpen, Utrecht, Eindhoven, Oosterhout, Werkendam en Tilburg. Vanuit Zuid-Holland bent u binnen 30 minuten op locatie aan de jachthaven van Drimmelen. Parkeren kan bij één van onze 2 parkeerterreinen. Indien gewenst pikken wij u op met ons golfkarretje bij het parkeerterrein. Vergaderen in de natuur, in rustgevende ruimtes en in stijl? Kijk snel of onze ruimtes nog beschikbaar zijn.

Bel: 0162682758Reserveren

Laatste update: 26 oktober 2022

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Zakelijk | Bedrijfsfeest Breda | Heidag organiseren | Teamuitje aan het water