Kerstlocatie aan het water

In december verandert More Itz in Winter Wonderland! Ons normaal al zo knusse restaurant wordt omgetoverd, zodat we nog meer gezelligheid kunnen bieden tijdens de feestdagen. We pakken een grote vrachtwagen uit - vol met kerstspullen! Grote en kleine bomen komen bij ons binnen en alles wordt versierd. Kortom, een perfecte sfeer om met elkaar te genieten, bijvoorbeeld voor een kerstdiner, kerstfeest of kerstborrel. Komt u ook eens kijken, en genieten van ons Winter Wonderland? De openhaarden staan voor u aan!

Uw kerstdiner 2023 viert u bij More Itz!

kerstborrel organiseren

Bij More-Itz bieden we een ideale locatie voor de kerstborrel van uw bedrijf. Neem al uw personeel mee om gezellig samen te zijn in een prachtige omgeving, terwijl jullie in de watten worden gelegd met lekkere hapjes en muziek. We hebben ruime parkeergelegenheid, voor zowel auto’s als voor bussen, en bieden zelfs de mogelijkheid om per boot vanaf Zwijndrecht, Den Bosch of Heusden te komen. Dan begint de drijvende kerstborrel al aan boord! Zodra u aangelegd bent aan onze steiger kunt u bij ons verder met de borrel, of eventueel een kerstdiner of kerstfeest.

kerstfeest

Naast een gezellige borrel en/of een heerlijk kerstdiner, kunt u bij More-Itz ook enorm uitpakken met een groot kerstfeest. Zo kunt u bijvoorbeeld na het kerstdiner meteen een dans workout doen tussen onze kerstbomen. Wij hebben hiervoor zelfs een team van eigen DJ’s voor u klaarstaan. Ook snappen we hoe lastig het is voor alle verschillende collega’s de juiste sfeer, setting en muziek te kiezen. Daarom hebben we bij More-Itz meerdere DJ booths in verschillende ruimtes - zo kunnen we verschillende genres aanbieden in verschillende settings!

bereikbaarheid

More-Itz heeft een ideale centrale ligging, waardoor het vanaf veel plekken goed te bereiken is. Zo is het met de auto vanaf:

Dordrecht en Breda - 20 minuten;

Rotterdam en Antwerpen - 35 minuten;

Amsterdam en Brussel - 65 minuten.

Ook vanaf Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Gorinchem en Utrecht is More-Itz binnen 20-40 minuten te bereiken!

Wij beschikken over een zeer ruime parking voor honderden auto’s, een bus parking en een aanlegsteiger voor rondvaartboten. Boten en bussen regelen wij graag voor u!

Overtuigd?

Bent u overtuigd dat More-Itz de plek is waar u kerst wilt vieren? Wij helpen u graag om het gehele plaatje samen in te vullen zodat het feest perfect verloopt.

Vul hieronder het formulier in en wij nemen z.s.m contact met u op!

Have a Holly Jolly Christmas!

OFFERTE AANVRAGEN