Verjaardag vieren in Rotterdam: Feestlocatie More Itz!

Het vieren van een verjaardag is een bijzondere gelegenheid en in de regio Rotterdam zijn er tal van mogelijkheden om deze dag in stijl te beleven! Of u nu op zoek bent naar een intieme locatie aan het water, ruimte nodig heeft voor een verjaardagsdiner met 30 gasten, van plan bent om uw verjaardag te vieren met uw dierbare familie of groots wilt uitpakken met een bruisend feest, bij More Itz in Drimmelen bent u aan het juiste adres! Bij More Itz heeft u toegang tot een state-of-the-art geluidsinstallatie, een menu van topklasse, een centrale locatie met een prachtig uitzicht over de Brabantse Biesbosch. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze unieke feestlocatie? Lees dan snel verder!

zalen bekijken

Itz time to pary!

Feestje vieren op een bijzondere locatie

Een verjaardagsfeest is pas écht geslaagd wanneer alles tot in de puntjes geregeld is. Van de juiste versiering, goede muziek en sfeer tot culinaire hoogstandjes en de mensen die je het meeste liefhebt! Bij zo’n top feest hoort een bijzondere feestlocatie onder de rook van Rotterdam. 

Restaurant More Itz is gelegen in de Brabantse Biesbosch, in Drimmelen. Drimmelen ligt vlak bij het welbekende Dordrecht. Vanuit Rotterdam bereik je More Itz met de auto in slechts 30 minuten. Dit maakt het de ideale feestlocatie voor het organiseren van een verjaardagsfeest, vooral als je een uitgebreid netwerk hebt met vrienden, familie en zakelijke relaties die vanuit verschillende delen van het land komen.

Wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar van 18 - 900 gasten voor verschillende soorten feesten en partijen. Bekijk de zalen via de onderstaande knop of neem direct contact op als u vragen heeft.

Discover.. More!

zalen bekijken contact opnemen

De voordelen van een verjaardag vieren buitenshuis

Het vieren van een verjaardag buitenshuis biedt vele voordelen. Naast het feit dat de sfeer meteen wordt bepaald door een stijlvol interieur en passende feestversieringen, is een sfeervol lichtplan in combinatie met een state-of-the-art muziek- en DJ-installatie een absolute meerwaarde. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het regelen van hapjes en drankjes van kwaliteit, de service, of het opruimen van de ruimte zodra het bruisende feest tot een einde is gekomen. Kortom: alle last wordt u uit handen genomen!

Bent u nieuwsgierig naar de kunsten van onze keuken? Bekijk de menukaart via de onderstaande button. 

MENU

More.. Time to enjoy!

FEEST ORGANISEREN BIJ MORE ITZ

Als u uw verjaardag in een bijzondere omgeving wilt vieren die goed bereikbaar is, zonder u zorgen te maken over de details, wacht dan niet langer en boek uw speciale dag bij More Itz! Samen maken we uw verjaardagsfeest onvergetelijk! 

Contact