More-Itz, dé locatie voor uw kerstbrunch in Breda

Kerstbrunch Breda | Tijdens de feestdagen staat lekker eten en drinken met de familie, vrienden, collega's of zakenrelaties centraal. Dit betekent dat men vaak uren in de keuken staat om het juiste gerecht op tafel te zetten, waar iedereen van kan genieten. Maar hoe lekker is het als dit allemaal voor je gedaan wordt? Dat iedereen kan genieten van een overheerlijke kerstbrunch, zonder dat een van jullie hiervoor uren in de keuken moet staan? Daarom bieden wij bij More-Itz rond de kerstdagen verschillende kerstbrunches aan. Kom genieten van de overheerlijke gerechten terwijl je je onderdompelt in de ultieme kerstsferen. Wij zorgen ervoor dat er op deze feestelijke dag niets ontbreekt. More-Itz is gelegen op een landtong in het natuurpark de Biesbosch en ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Breda vandaan. Dankzij onze toplocatie in de kop van Noord-Brabant, zijn wij gemakkelijk te bereiken vanuit Brabant, Zuid-Holland en Vlaanderen. Dit maakt ons de ideale locatie voor een zakelijke kerstbrunch, kerstfeest of kerstdiner. Dus, bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een kerstbrunch in omgeving van Breda? Reserveer dan hier!

  Offerte aanvragen 

 

Sprookjesachtige locatie

Wij verwelkomen u graag voor een bezoek aan More-Itz op onze sprookjes achtige locatie. In de winter heeft u tevens ook de mogelijkheid om gratis te parkeren rondom de jachthaven waar wij aan liggen. Op onze locatie heeft u een 360-graden uitzicht over het water, de rivier de Amer. Binnen beschikken wij over verschillende ruimtes, gevuld met een prachtig interieur. Geniet van een bijzondere boswandeling in het Biesbosch en kom tot rust in onze lounge. Bij More-Itz is aan elk detail gedacht, wat onze locatie geschikt maakt voor elke aangelegenheid. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om met uw vrienden, familie of collega's een kerstbrunch te organiseren op onze unieke locatie? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

kerstbruch brabant

Kerstbrunch bij More-Itz

Kerstbrunch Breda | Wilt u genieten van een kerstbrunch in stijl? Neem dan nu contact met ons op middels het contactformulier, of vraag telefonisch een vrijblijvende offerte aan voor een kerstbrunch bij More-Itz! Geniet van deze bijzondere dagen in onze sprookjesachtige ambiance. 

Op zoek naar een culinair kerstcadeau?

Ontdek dan meer over onze cadeaukaarten via deze pagina. Hét culinaire kerstgeschenk voor de liefhebber van heerlijk eten. 


Laatste update: 9 februari 2023

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Kerstuitje bedrijf | Kerstbrunch Rotterdam | Locatie eindejaarsborrelZakelijk kerstdiner

 

 

Offerte aanvragen