Coronavirus en More-Itz

Voor particulieren:
De hele week gesloten. We zien u graag terug wanneer de maatregelen het weer toelaten.
Onze excuses!

Zakelijk en grotere groepen:
Van maandag tot en met zondag geopend tot 17.00 uur.

We vernemen graag uw zakelijke wensen via info@more-itz.nl

 

 

Sinds corona staat ons leven nogal op zijn kop. Wij hebben ons uiterste best gedaan om ons restaurant zo in te richten dat er aan alle corona maatregelingen gedacht is. Bij More-Itz is het mogelijk om tijdens corona te trouwen. Hierbij nemen wij alle maatregelen van het RIVM in acht. Wij denken namelijk graag in oplossingen en passen ons aan waar het kan. Ook tijdens corona is het mogelijk om lekker te dineren of te lunchen bij More-Itz. Wij hebben ons uiterste best gedaan om ons restaurant zo in te richten dat er aan alle corona maatregelingen gedacht is. Bent u op zoek naar een coronaproof vergaderruimte? Dan bent u bij More-Itz aan het juiste adres. Zo hebben we onze vergaderruimtes dusdanig ingericht, waardoor de anderhalve meter tussen u en uw gasten gewaarborgd kan worden. Zo zorgen we ervoor dat u van alle gemakken wordt voorzien, waarbij er rekening gehouden wordt met de maatregelen van het RIVM.

 

Wilt u weten  hoe wij voor u een coronaproof trouwerij kunnen organiseren? Wilt u heerlijke coronaproof uit eten? Of zoekt u een plek om lekker te lunchen? Reserveer dan direct uw tafel. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Informeer vandaag nog of er een vergaderruimte op de voor u gewenste dag beschikbaar is!

 

Huidige coronamaatregelen bruiloft

Wilt u tijdens de corona periode trouwen? Inclusief de 1,5 maatregel? Bij More-Itz is het mogelijk! Maar eerst even een overzicht van de huidige maatregelen die betrekking hebben op het trouwen vanuit het RIVM:

 • Per zondag 28 november 2021 geldt de 1,5 meter regel en wordt er gebruik gemaakt van toegangstesten of een herstel- of vaccinatiebewijs bij toegang;

 • 1,5 meter afstand en een mondkapje wordt verplicht op alle plaatsen waar een vaste zitplaats geldt. Zoals in de horeca. Dit heeft effect op het aantal bezoekers. Er kunnen minder mensen binnen zijn.

 • Bij aankomst is een gezondheidscheck verplicht;

 • Dansen op een bruiloft? Helaas mag u niet van plek wisselen of dansen. Maar in de buitenlucht is dansen toegestaan. Houdt hierbij rekening dat mensen vanaf 18 jaar minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden als het gaat om een ander huishouden; 
 • Gedurende de dag door geldt de regel: 1,5 meter afstand van elkaar; met uitzondering op partners/ gezinnen (uit hetzelfde huishouden); 
 • Te allen tijde geldt: heeft u klachten die passen bij het coronavirus? Blijf thuis!

Bekijk de website van het RIVM voor de veelgestelde vragen over het coronavirus en bruiloften. Hiermee blijft u altijd up-to-date van de huidige maatregelen en richtlijnen omtrent het coronavirus.

Huidige coronamaatregelen voor een lunch

Wilt u tijdens de corona periode lunchen? Inclusief de 1,5 maatregel? Bij More-Itz is het mogelijk! Maar eerst even een overzicht van de huidige maatregelen die betrekking hebben op het lunchen vanuit het RIVM:

 • Een vaste zitplek is verplicht. Dit mag ook een zitplek aan de bar zijn.
 • Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Voor horeca buiten geldt dat met kuchschermen 1,5 meter afstand houden niet verplicht is.
 • De horecagelegenheid is verplicht om bezoekers te vragen zich te registreren en vooraf een gezondheidscheck te doen.
 • Horecagelegenheden hebben beperkte openingstijden. Zij mogen open van 06:00 tot 00:00 uur.

Bekijk de website van het RIVM voor de veelgestelde vragen over het coronavirus en bruiloften. Hiermee blijft u altijd up-to-date van de huidige maatregelen en richtlijnen omtrent het coronavirus.

Wilt u meer weten?

De afgelopen maanden stonden volledig in het teken van allerlei regels en veranderingen wegens het coronavirus. Bent u benieuwd geworden naar hoe een coronaproef trouwdag, dinner, lunch of vergadering in zijn werking gaat? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m contact met u op!

Laatste update: 21 oktober 2022

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Trouwen aan het water | Gender Reveal Party | Zakelijk Kerstdiner | Bijzondere cursuslocatie

Contact opnemen