Op zoek naar een luxe vergaderlocatie in Brabant? Zoek niet verder!

Een goede vergaderruimte zoeken binnen uw bedrijf is vaak al een hele klus, laat staan wanneer u een vergaderlocatie zoekt buiten de deur. Zoekt u een inspirerende vergaderzaal op een luxe en unieke locatie in Brabant? More-Itz is gelegen nabij natuurpark De Biesbosch en wordt aan drie kanten omringd door water. U kijkt uit over Europa’s grootste binnen jachthaven terwijl u aan het vergaderen bent. Frisse lucht nodig? U loopt gemakkelijk een rondje in de buitenlucht tijdens de break, langs luxe jachten of door de schitterende natuur die de Biesbosch u biedt. Tevens zijn onze vergaderzalen voorzien van allerlei faciliteiten zodat u zich kunt focussen op het vergaderen, de heisessie of cursus. Het organiseren van een heidag op een externe, rustgevende en inspirerende locatie leidt vaak tot andere inzichten en daardoor de beste resultaten. Wij bieden u graag een helpende hand bij het organiseren van de vergadering of heisessie en de daarbij behorende daginvulling. Vindt u het na het vergaderen tijd voor ontspanning door middel van een bijpassende activiteit? Laat ons u adviseren en meedenken in de mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreide keuze aan activiteiten, zowel op het water als op het droge. Zo kunt u onder andere rib boot varen, fly en wakeboarden, sloep varen, wandelen door de Biesbosch of met een scooter de omgeving verkennen. Uiteraard kunt u ook blijven dineren bij ons en genieten van de meest excellente gerechten die onze topkoks vers voor u bereiden. Wij werken enkel met verse, pure, biologische producten van topkwaliteit. Zoiets heeft u niet vaak eerder geproefd!

Bel: 0162682758Reserveren

Luxe vergaderzaal huren met uitkijk op het water

Luxe vergaderlocatie met alle voorzieningen

More-Itz beschikt over luxe en inspirerende ruimtes in verschillende formaten. Deze ruimtes kunt u ook huren voor een MT overleg, heisessie, kickoff meeting, nieuwjaarsborrel of als cursuslocatie. U kunt een kleine vergaderzaal huren welke geschikt is voor maximaal 16 personen. Wilt u een iets grotere vergaderzaal? Kies dan voor de middel ruimte welke geschikt is tot 40 personen of voor onze grootste ruimte waar zelfs tot 120 personen ontvangen kunnen worden. Ook beschikken wij over de unieke mogelijkheid om drijvend te vergaderen. Wij kunnen u oppikken vanaf Rotterdam, Dordrecht, Drimmelen en Den Bosch. Geef ons tijdig door hoe groot de vergaderlocatie moet zijn, en dan beslissen wij in samenspraak met u welke ruimte het meest geschikt is. Iedere ruimte is voorzien van een beamer, geluidsinstallatie en projectoren. Brainstormen en vergaderen doet u in deze unieke en en sfeervolle ruimtes. Ons pand is geïnspireerd op skichalets zoals u ze in Zwitserland ziet. Er is hierbij veel gebruik gemaakt van hout en natuurlijke producten en dit zorgt voor een rustgevende en alpine sfeer. Heeft u na het vergaderen een borrel verdiend? Wij schenken graag onze sublieme wijnen en verzorgen een luxe borrel voor alle collega’s. More-Itz, itz more!

Vergaderruimte aan het water

Bereikbaarheid van de luxe vergaderlocatie

More-Itz is erg gemakkelijk bereikbaar. Gelegen in de kop van Brabant, vlakbij Den Bosch, Rotterdam, Breda, Oisterwijk, Eindhoven, Werkendam, Oosterhout, Vught, Dordrecht en Antwerpen. Zelfs vanuit Amsterdam en Brussel bent u binnen 1 uur op onze waanzinnige cursuslocatie. Parkeren kunt u op onze twee parkeerterreinen. Indien gewenst pikken wij u op met ons golfkarretje! Wilt u graag overnachten in de buurt? Wij regelen een heerlijke overnachting voor u. Wij beschikken over een 2-tal hotelaccomodaties op 5 minuten. U hoeft dan niet naar huis te rijden na de heisessie bijvoorbeeld. Wilt u graag vergaderen in de prachtige natuur van de Biesbosch omgeven door luxe? Wij lopen graag met u alle wensen door en helpen met het maken van het draaiboek.

Laatste update: 21 oktober 2022

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Teambuilding activiteiten | Zakelijk kerstdiner | Herfstuitjes | Zakelijk